Cyberpunk 2077 Ultimate Edition indirimde kaç TL'ye düşer?

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'de şu an Cyberpunk 2077 Ultimate Edition 1379 TL'ye satılıyor. Cyberpunk genelde standart sürümde %40-50 arası indirim alıyor ve ben Ultimate Edition içinde bu indirimin olacağını düşünüyorum ama sizlerin de fikrinizi almak istiyorum.

Birkaç ay önceki kış indirimlerinde Ultimate Edition 475TL'ye inmişti. O zaman asıl fiyatı 1000 TL'ydi şu an 300 TL zam gelmiş 1300TL olmuş. Nisandaki bahar indirimlerinde benzer bir indirim olur ise 600 TL civarına düşebilir.

Epic Games'te şu an Cyberpunk 2077 Ultimate Edition 1379 TL'ye satılıyor. Cyberpunk genelde standart sürümde %40-50 arası indirim alıyor ve ben Ultimate Edition içinde bu indirimin olacağını düşünüyorum ama sizlerin de fikrinizi almak istiyorum.

Epic için Mega indirimleri bekleyin, kupon verirse 600 TL bandına düşebilir. Zamdan önce 470 TL'ye kadar inebiliyordu kuponla.

800 lira gibi bir fiyat bekliyorum.

Birkaç ay önceki kış indirimlerinde Ultimate Edition 475TL'ye inmişti. O zaman asıl fiyatı 1000 TL'ydi şu an 300 TL zam gelmiş 1300TL olmuş. Nisandaki bahar indirimlerinde benzer bir indirim olur ise 600 TL civarına düşebilir.

Hocam bende konuyu hortlatayım dedim. Fiyatı ne kadar oldu acaba? Ben şu anda almayı düşünüyorum Steam'de paket olarak 37 dolardan satışa sunuluyor, şu an Epic'te Ultimate 1379TL'den satışta, Epic tarafında en yakın indirimde ne zamandır ve ne kadara düşer sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı