Cyberpunk 2077 Ultimate Edition'ın Mac'e çıkış tarihi yakın: 17 Temmuz'da Mac'te oynanabilir olacak

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition'ı Mac'te oynamak isteyenler için müjde. Cyberpunk 2077 Ultimate Edition'ın Mac'e çıkış tarihi belli oldu. Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, 17 Temmuz'da Mac'e çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu oyun çıkana kadar EYT’li olacaktık, şimdi de Mac sürümünü bekleyene kadar vefat edeceğiz. Umarım çıkar artık.

Tam Tayland’a gittiğim gün çıkıyor. Tatile de 16” MacBook ile gitmek istemiyorum. :D

@56153, nasipte varsa oynarsın. :D

@ERCYS, denediniz mi? Mac'e çıkmış olması lazım. :)

@ERCYS, denediniz mi? Mac'e çıkmış olması lazım. :)

Yarım saat sonra sileceğimi bile bile sırf merakımdan denedim gece. Steam Client'ini m çiplere optimize etselerde yine de sorun çıkarıp deli etti oyunu indirme sırasında. Minimum patates grafiklerde 25-30 FPS gidip geliyor bazen saniyelik drop yiyor. Yani oyun böyle oynanır imkansız değil de ben zevk alır mıyım? Sanmam. 100 derecenin altına inmiyor, 15 dakikadan fazla oynamaya çalışsanız kapatıyor cihaz kendini. Keşke üst seviye indie oyunlara biraz destek verseler de AAA oyun olmasa da kaliteli oyunları pürüzsüz oynayabilsek cihazda.

@ERCYS, 25-30 FPS oynatacaksa çıkmasa da olurmuş...

Dünyanın parası, onlarda rahat oynatır da en azından sizin cihazda da oynatmasını beklerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı