Cyberpunk 2077 E3 2018 Fragmanı Yayınlandı

Yine exclusive konusunda sınıfta kaldılar, niye Windows 10'a getiriyorsun kardeşim tamam işimize geliyor ama Xbox aldıran hiçbir sebep kalmadı neredeyse. Ellerindeki tek kale Game Pass onu geliştirip duruyorlar bu iyi bir şey ama bu konferansta Sony de Game Pass gibi bir sistem getirirse görelim o zaman Xbox'ı.

Yine exclusive konusunda sınıfta kaldılar, niye Windows 10'a getiriyorsun kardeşim tamam işimize geliyor ama Xbox aldıran hiçbir sebep kalmadı neredeyse. Ellerindeki tek kale Game Pass onu geliştirip duruyorlar bu iyi bir şey ama bu konferansta Sony de Game Pass gibi bir sistem getirirse görelim o zaman Xbox'ı.

Native 4K, 60 FPS ve 2000₺. Aylık +150 oyun sadece 50₺... Baktımda valla hiç sebep yokmuş. Tabii XBOX'ta oynayıp PS'te oynayamadığın oyunları saymıyorum.

Native 4K, 60 FPS ve 2000₺. Aylık +150 oyun sadece 50₺... Baktımda valla hiç sebep yokmuş. Tabii XBOX'ta oynayıp PS'te oynayamadığın oyunları saymıyorum.
Dedim orada tek kaleleri Xbox Game Pass diye, ayrıca Xbox'ta oynayıp PS'de oynayamadığım oyunları PC'de oynayabiliyorum. Ben de isterdim Xbox'ta oynanabilen oyunların sadece Xbox'ta olmasını fakat öyle değil maalesef. Konferansa çıkan tüm exclusivelerde sol tarafta Xbox One sağ tarafta Windows 10 yazıyordu.

One X daha güçlü bir konsol ona bir şey demedim neden hemen Xbox'a laf etmişim gibi savunmaya geçtiniz ki?

Xbox Game Pass'e iyi güzel şeyler geliyor fakat dediğim gibi konsol aldırtacak içerik konusunda geride kalıyorlar. Dediğim şey de böyle bir sistemi Sony de kullanırsa Xbox'un işinin yaş olduğuydu.

Rica ediyorum bana Xbox'ta olup PC'de olmayan bir oyun söyleyin.

Ek : PS fanı falan değilim sadece tarafsız bir şekilde durumu değerlendiriyorum. PS4 ve PC'ye sahibim, Xbox'un böyle yapması işime geliyor hiçbir oyunu kaçırmamış oluyorum ama Xbox açısından kötü bir durum bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı