Cyberpunk 2077 Virüs korumasız olarak mı çıkacak?

Büyüksün CDPR. Yaşadık vallahi.

Witcher 3'ü korsan bitiren arkadaşım 3-4 sene önce mail atmıştı CDPR'a oyununuzu çok sevdim ama korsan oynadım ilk fırsatta satın alacağım diye teşekkür etmişlerdi oyunu beğendiği için. Bu tutumlarını insanlar seviyor zaten. Eminim Witcher 3'ü korsan bitirip sonrasında sırf firma için satın alan kişi sayısı oldukça fazladır.

Bizzat bilmediğim zamanlarda korsan olarak 2 bin saate yakın gömmüştüm, sonrasında Steam'i keşfettim ve direkt satın aldım.

O zaman sonuna kadar Cd project. Aslında şimdi söyledin mantıklı gerçekten zamanında the witcher i da çok uygun fiyattan vermişlerdi.
Ayni
Aynı şeyi bethesda games için yapmıştım Skyrim almıştım bitirmeme rağmen yaklaşık 1 yıl sonra ama cpdr için de böyle bir şey yapmaya kesinlikle değer.

DRM olmadan çıkacak yani oyunu korsan olarak indirilebilecek ancak oyun çıktıktan sonra çok oyunculu mod gelecek ve çok oyunculu oynanmak için ise satın alman gerekiyor.

Sanırım bir zaman sonra ücretsiz yapacaklar oyunu gayet iyi sattı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…