Cyberpunk 2077 vs. Ahududu aromalı Pepsi

Anladık. Cyberbug, her konuya yazmana gerek yok.
1611161589992.png
 
Hiç uzatmadan konuya giriyorum. Bugünkü karşılaştırmamız ahududu aromalı Pepsi'ye (355 ml) karşı 2 ay önce çıkan şahların şahı dünyadaki en iyi oyun (!) Cyberpunk 2077

Vuruş hissi:
Cyberpunk çıkalı 2 ay olmasına rağmen hala düşmanlar tek vuruşta ölmüyor! Vurduğumu anlamıyorum bile! :mad::mad: Pepsi'de ise kutuyu açarken çok güzel hissediyorsunuz. O kapağı açarken çıkan ses ve his çok güzel. Burada puanı Pepsi kazandı.

Hikaye:
Cyberpunk'da bir sürü seçim ve hikaye sonu var. Fakat Pepsi'de daha fazla içme olanağı var. Bu kategoride de puanı Pepsi kazandı.

Ses ve Müzikler:
Pepsi'de pek fazla ses veya müzik olanağı yok maalesef. Sadece tıslama sesi ve kutuyu açarken çıkan tıkırtı var. 😔 Cyberpunk'ta atmosferi yansıtan ve güzel hissettiren bir sürümüzik var. Bu kategoride puanı Cyberpunk kazandı.

Grafikler:
Cyberpunk'ın grafikleri gerçekten çok güzel fakat tam kapasitede deneyim etmek için güçlü bir sistem istiyor. Pepsi'de ise gözünüz bozuk bile olsa o gerçekçiliği anlıyorsunuz. Bilgisayara veya yeni nesil bir konsola ihtiyaç yok. Puan Pepsi'ye gidiyor.

Fiyat:
Cyberpunk şuana kadar söylediğim kategorilerden sadece 1 puan kazanabildi ve tamı tamına 250 TL ödemeniz gerekiyor bunun için. Pepsi 4 kategoride 3 puan kazandı ve sadece 3.5 TL. Hangisine para vereceğinizi siz seçin. 😉😉

Eki Görüntüle 844501

Eki Görüntüle 844500
Fuse tea reis vs fuse tea de isteriz.
 

Geri
Yukarı