Cyberpunk 2077 vs Baldur's Gate 3

sırf sorunlu bir çıkış yaptı diye prim için gömülen akıllarda öyle kalan bir oyun oldu ezbere konuşuyor herkes DLC ile bayağı bir toparladı hakkındaki görüşleri gerçi de ilk günden beri oyunun iyi olacağı belliydi.

Bahsettiği şey o değil ki hocam? Zaten kendisi de söylemiş bunu.

Doğru ben yanlış anlamışım.

Vuruş hissi ve mekanikleri gayet iyi doğru Build yapıp oyunu anlayarak oynadığın sürece. Eline bir silah alıp oyunu keşfetmeden rastgele oynarsan eğlenmemen çok normal.
Oyunda hikaye namına bir şey yok. Jonny Silverhand'in adamakıllı en iyi sahnesi araba sahnesi ve oyunun sonu. V'nin en iyi sahnesi ise yok. DLC geldiğinde ana oyunu katlıyor. Hikayeye bir özen var ve bölgenin verdiği atmosfer müthiş! Ana oyunda ise böyle bir şey yok. Bu sebeple ben ana oyundan zevk alamadım. Hikaye çok baştan sağma olmuş. 50-60 saatte anlatsalardı taşlarda yerine otururdu.

Alakası bile yok.
Oyunun ana hikayesi nasıl?

Güzel ben beğendim Johnny Silverhand de çok hoşuma giden bir karakter oldu olaylara yaptığı yorumlar vesaire DLC'yi de sevdim de benim için ana oyun DLC'den önde.

Bahsettiği şey o değil ki hocam? Zaten kendisi de söylemiş bunu. CP77'ye adamakıllı rol yapma oyunu diyebilmek için DLC'yi almak gerekiyor yoksa çok zayıf kalıyor bu yönde.
RPG yönünde DLC'de zayıf. Bir BG kadar değil. En iyi ihtimalle Witcher 3 ile kıyaslarsın. Ancak şu var ki; oyunun ana hikaye sahneleri az ve evreni yansıtma konusunda iyi değiller. DLC'de bulunan ara sahneler ise çok iyiler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En iyi sahneler ne alaka anlamadım da spesifik örnekler versen neyi beğenmediğin hakkında daha iyi olur.

Güzel ben beğendim Johnny Silverhand de çok hoşuma giden bir karakter oldu olaylara yaptığı yorumlar vesaire DLC'yi de sevdim de benim için ana oyun DLC'den önde.

Ana oyunu seven birisi mi? Garip. Yapay zeka olmadığından emin miyiz?

Bg ile RPG yönünü zaten kıyaslayamazsın.

Ana oyunu seven birisi mi? Garip. Yapay zeka olmadığından emin miyiz?

Bence çoğunluğun dediğine rezalet çoğunluğun beğendiğine müthiş diyen birinin yapay zeka olma ihtimali çok daha yüksek gibi.

Ana hikaye anlamında da kıyaslayamazsın. CP77'nin ana hikayesi çok yarım.

Neresini yarım bulduğunu soruyorum şu şu şundan dolayı yarım hissettirdi karakterleri şu olaydan dolayı baştan savma buldum şeklinde bende ona göre cevap verebileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…