thelavuk
Hectopat
Çoğunluk mu? Çoğunluk bence bg 3'ü oynamadığı için CP77 diyordur.
Çoğunluk oynamadığı oyunlar hakkında genel bakışa göre cevap verdiği için bg 3 çıkacağını düşünüyorum.
Çoğunluk mu? Çoğunluk bence bg 3'ü oynamadığı için CP77 diyordur.
Rol yapma olarak Cyberpunk ile Baldur's Gate 3'ü kıyaslayamayız. Cyberpunk vur kır geç oyunu direkt. Rol yapmanın babası Baldur's Gate 3.
Hocam oyunda Jonny Silverhand'in bir felsefik görüşü, psikolojisi ve toplum yargısı mevcut. Bu konuya ilişkin oyunun içerisinde yeterince ara sahne ve söylev yok. Öyle 3-5 tanesini koymuşlar. V'ye gelirsek bu herifin hiçbir olayı yok! Düz NPC olacakken Jonny gelmiş hayatını şekillendirmiş. Adamın biraz geçmişine insek veya Geralt gibi iyi bir rota çizerek kendini anlatsa çok iyi olabilirdi. Hadi onu da geçelim. Adam Smasher'ı elin çabulcu V'si nasıl yeniyor? Bu adama istersen evrende satın alacağın en iyi şeylerle saldır öldürmezsin (!) Adam direkt olarak Arasaka'nın daha piyasaya sürmediği en iyi ekipmanlara sahip ama elin çapulcu V'si onu öldürüyor. Yersen tabii. Bu oyunun yazıldığı çizgi romana bakarsak öldüremez. Öldürürse bile önemli kişilerden yardım alması gerekir. Benim hoşuma gitmeyen hikayenin evreni tasvir edememesinden kaynaklanıyor. Çok yetersiz kalıyor. DLC ise bu yetersizliği def ediyor.Neresini yarım bulduğunu soruyorum şu şu şundan dolayı yarım hissettirdi karakterleri şu olaydan dolayı baştan savma buldum şeklinde bende ona göre cevap verebileyim.
Ek: Hiçbir son Epic derecede iyi değil. Sadece ALT, Jonny ve V'nin diyalogları olduğu sahneler çok iyi.
Eyvallah hocam, sanırım rol yapma konusunda muazzam olduğu için bg3 alacağım. Belki de sıra tabanlı türünü severim sadece hiç oynamadığım için ön yargılıyım.Benim ilk sıra tabanlı oyunum Baldur's Gate 3 oldu ve şuanda top 5 oyun listemde zirvede kendisi. Cyberpunk 2077 sana rol yapma konusunda BG3'ün onda birini bile vermiyor. Baldur's Gate 3'ü net seversin diyemem fakat sana daha iyi bir rol yapma deneyimi yaşatacağını söyleyebilirim.
Bana desen şöyle bir oyun var harika ama sıra tabanlı, bende burun kıvırırım. Bu türde oynadığım ilk ve son oyun muhtemelen BG3 olacakEyvallah hocam, sanırım rol yapma konusunda muazzam olduğu için bg3 alacağım. Belki de sıra tabanlı türünü severim sadece hiç oynamadığım için ön yargılıyım.
BG3 bu türde benim de oynadığım ilk oyun oldu. İlk etapta bu nasıl oyun deyip sıkılabilirsiniz ama devam ettikçe edesiniz geliyor. Bir işim oluyor mesela bitse de BG3 oynasam diyordum öyle bir şey. Her zaman rekabetçi oyunlar oynayan bana ilk etapta çok yabancı geldi ama alıştım sonra. Bence herkes denemeli.Eyvallah hocam, sanırım rol yapma konusunda muazzam olduğu için bg3 alacağım. Belki de sıra tabanlı türünü severim sadece hiç oynamadığım için ön yargılıyım.
Bende rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde bambaşka bir deneyim olacak benim için. Sıra tabanlı kısmına alışabilirsem dibini sıyıra sıyıra oynarımBG3 bu türde benim de oynadığım ilk oyun oldu. İlk etapta bu nasıl oyun deyip sıkılabilirsiniz ama devam ettikçe edesiniz geliyor. Bir işim oluyor mesela bitse de BG3 oynasam diyordum öyle bir şey. Her zaman rekabetçi oyunlar oynayan bana ilk etapta çok yabancı geldi ama alıştım sonra. Bence herkes denemeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.