Cyberpunk 2077 vs Baldur's Gate 3

Adam smasher hakkında haklısın fight fazla kolay oluyor vnin bir şekilde yardım alıp öldürmesi iyi olurdu. Vnin hiçbir olayı olmaması normal değil mi karakteri sen yapıyorsun zaten Baldur's Gate'de karakterinin bir geçmişi falan var mı? Ben mi hatırlamıyorum. Silverhand her çıktığında kendi karakterine uygun yorumlar yaptığını düşünüyorum ben imalı zeki bir karakter her anında dünya görüşünü belirtmek zorunda değil öyle olsa dayatma gibi olurdu zaten fikirleri belli yeterince söyleniyor şirketlere nasıl karşı olduğu düşünceleri. Sonlar niye iyi değil spoiler yapmayı bilmediğim için yazmayacağım da tatmin edici karanlık sonlar vardı bence gerçekte olsa o şekilde bitebileceği.

Yanlış hatırlamıyorsam en son 400 saati geçmiştim. Toplamda 4 kere baştan sona bitirdim 2 kere de yarım bıraktığım kayıt vardı. Hafızamı kaybetsem de baştan oynasam

Hocam ne yaptın o kadar ya.

Yanlış hatırlamıyorsam en son 400 saati geçmiştim. Toplamda 4 kere baştan sona bitirdim 2 kere de yarım bıraktığım kayıt vardı. Hafızamı kaybetsem de baştan oynasam
4 kere mi Her oynadığınız da farklı bi deneyim yaşattı mı size? Bi yerde okumuştum her oynadığında farklı senaryolarla karşılaşıyormuşsun seçimlerine göre

4 kere mi Her oynadığınız da farklı bi deneyim yaşattı mı size? Bi yerde okumuştum her oynadığında farklı senaryolarla karşılaşıyormuşsun seçimlerine göre
Evet öyle. Ya şöyle bir durum var oyun inanılmaz hazırlanmış. Bu oyun çıkmadan önce bence yapımcı şirketi duymamissinizdir. Adamların bütçesini bilmiyorum ama bir Rockstar bir Ubisoft bir EA bütçesi versen bu adamlar daha ne yapar kestiremiyorum.

4 kere mi her oynadığınız da farklı bir deneyim yaşattı mı size? Bir yerde okumuştum her oynadığında farklı senaryolarla karşılaşıyormuşsun seçimlerine göre.
Çok şey değişiyor. Ben hiç internetten ne neyle sonuçlanıyor diye bakmadım mesela keşke şöyle olsaymış dediğim bir olay aslında olabiliyormuş ben bunu son oynayışımda fark etmiştim. Zihinyüzen özelliklerimizi aksiyon puanı olarak kullanıyoruz ama belirli bir şeyi yaparsak bonus aksiyon oluyorlarmış kalıcı olarak.

Bu arada size tavsiye eğer oyunu severseniz kesinlikle Dark Urge karakteri ile oynayın ana hikaye bambaşka bir hal alıyor ister kötü ister iyi şekilde oynayabilirsin buna göre ödül ve ceza durumları var. Dark Urge ile oynayınca bir daha normal karakter açmıyorsun boş geliyor.

Rol yapma oyunlarını sevdiğim için erken erişimdeyken radarıma girmişti ama firmayı hiç tanımadığım için ve sıra tabanlı olduğundan şans veresim gelmemişti.

Dark urge hali hazırda oyunda bulunan bir karakter mi? Karakter oluşturmadan yoldaşlarımızla oynayabiliyor muyuz?

Vnin hiçbir olayı olmaması normal değil mi karakteri sen yapıyorsun zaten Baldur's Gate'de karakterinin bir geçmişi falan var mı?
Baldur's Gate'te en azından karakteri şekillendirebiliyorsun. CP77'de karakter hep aynı çöp suyu kalitesinde.

Benim kastettiğim düşünce Jonny Silverhand karakterinin tasvirinin sorunlu olması. Yani, evet sürekli siyasi düşüncesini belirtmesi gerekmiyor ancak gidip V'ye arada bir akıl vermesi gerekiyor. Mesela, askerlik zamanlarını anlattığı anılar çok güzeldi. Veya bir olay olduğunda kendi felsefik görüşüyle yorumlaması gerekir. Çünkü V'nin bir aklı yok! Jonny ise gerçekten V'ye mentorluk yapan bir kişi ve bayağı öğretmen gibidir.

Dark urge halihazırda oyunda bulunan bir karakter mi? Karakter oluşturmadan yoldaşlarımızla oynayabiliyor muyuz?
Hikayesi hazır bir karakter, kendin normal bir şekilde karakter yaratma ekranında her şeyini ayarlayabiliyorsun ve yoldaşlarınla oynuyorsun her şey aynı sadece Dark Urge karakterinin kendi hikayesi mevcut. Ama kesinlikle ilk oynayacaksan normal karakter oluşturup oynamalısın, Dark Urge 2. oynanışta oynamak daha anlaşılabilir olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…