Cyberpunk 2077 vs Dying Light 2

Dying Light 1 alın hem sıkılmazsınız hem ucuz hem de grafikleri falanda 2014 model oyuna göre süper bence.

Sistem kaldıracak düzeydeyse Cyberpunk açık ara önde. Tekrar oynanabilirliği daha yüksek ve hikaye bakımından çok daha iyi. Zaten ortalamanın çok üstünde bir oyun. Sorunlu çıkış yapmasaydı ve CDPR gereksiz beklenti oluşturmasaydı değeri daha iyi bilinen bir oyun olurdu.

RTX 3080 ile 45FPS oynadığım Cyberpunk oyununu hiç kimseye tavsiye etmiyorum, 9 saatte bitti farklı bitiş için tekrar oynama isteği bile kalmadı. Dying Light almalısın.
RTX açık olmadığı halde 45FPS alıyorsan sisteminde sorun var demektir. Çünkü 3080'de ultra olarak min vereceği 60FPS. O da nadir. 9 saatte bitmiş olması da pek inandırıcı değil. Karakter gelişimine önem vermeden ilerlemek imkansıza yakın. Düşmanlara damage atılamaz. Yine de bitti diyorsan bitmiştir. Kesin konuşmayım

Bir ara yine ikisi indirimdeydi ben Cyberpunk aldım iyikide almışım gayet güzeldi ama oyunu oynamadan önce edgerunners animesini izlemenizi tavsiye ederim çok bağlantı yok ama daha sonradan pişman olmazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…