Cyberpunk 2077 vs GTA V

EAon

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 ya da GTA V hangisi daha iy? Her ikisini de oynayanlar fikirlerini paylaşabilir mi?

Cp 2077 daha canlı daha böyle kendine çekiyor beni ama GTA da zamanına göre güzel oyun ben cp 2077'yi tercih ederim.

GTA eğlendiren bir oyun değil.
Cyberpunk 2077 ise RPG öğeleri bol olması, keşif ve loot yapılması güzel güzel bir oyun. GTA'dan hem eğlenceli hem de keyifli.

Benim kişisel görüşüm GTA hikaye ve bug azlığı bakımından daha iyi

Oyunların tüm genel özelliklerine bakarsak tabii ki GTA V, GTA Online agalarla eğlendiğimiz günlerin ayri bir yeri var fakat sadece hikayeyi ele alirsak Cyberpunk 2077 daha guzel bir oyun, fakat ben begenemedim.

Sadece hikaye bölümlerine bakarsak Cyberpunk daha güzel ama online olduğu için GTA 5 genel olarak daha eğlenceli denebilir.

Cyberpunk 2077 hem hikaye hem de görsel olarak iyi bir oyundu bana göre GTA 5'te iyi ama nedense Online takılırım çok bitirmek gelmiyor nedense GTA'yı.

GTA V. Map olsun
Gerçekçilik olsun.
Araç ve fizikleri olsun.
Silah kullanımı olsun.
Efekt ve parçaçıklar olsun

Çok daha iyi. Bir kere rage motorundan bahsediyoruz.

Cyberpunk ise teması güzel fakat bunu oyuna iyi yedirememişler. Hani suya giriyorsun hiçbir partikül veya efekt yok. Arabaya çarpıyon tık yok hantal bir fiziği var yani. Hikayesi gördüğüm kadarıyla iyi.

CP77 yeterince deneyimlemedim ancak GTA çocukluğumdan beri devam eden bir seri olmasıyla beraber çok kapsamlı ve çekici bir oyun olduğu için benim gözümde daha iyi bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…