Cyberpunk 2077 vs GTA V

• Konuyu başlatan EAon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.422
Az once cyberpunk bitirmis biri olarak cyberpunk oneririm. Gta V neredeyse hic oynamadim o yuzden kiyaslama yapmam cok dogru olmaz ama cyberpunk'i sahsen sevdim. Hikayesi guzel, bazen secimlerin bir seyi degistirmese de cok arada kalinan secimler oluyor, johnny ile olan iliskin guzel islenmis. Bir de surekli yapacak bir sey buluyorsun. En son hikayeyi bitireyim diye acik dunya gezdim tam gorevleri bitiriyorum pat birisi ariyor o bitiyor birisi ariyor vs. Ozetle cyberpunk oneririm, tat kaciracak bugla da karsilasmadim hic

Tabii ki de GTA V. Ana hikayesi hem Cyberpunk'dan hem de piyasadaki birçok oyundan çok daha iyi. Açık dünyası ve görevleri ise muazzam derecede keyifli. Dünyasının ve mekaniklerinin detayını ise yine ana hikaye görevlerinde ki üst düzey sunumdan anlıyoruz. Ve en önemlisi de GTA Online sayesinde adeta evladiyelik bir oyun GTA. Muazzam hikayesini bitirdikten sonra dahi Online girip bir de 50-80 saat minimum orada gömmelik.

Gta V açık dünya bakımından çoğu oyundan daha iyi. Sanki şehir yaşıyormuş gibi hissediyorsun. Rockstar bu tür konulara aşırı önem veriyor.

Cyberpunk'ı beğenmedim. "Hikayesi bitsin de, sileyim artık" diye beklediğim, oynarken aşırı derecede sıkıldığım bir oyun oldu. Benim için GTA 5 çok daha iyi, zaten çoğu oyundan daha fazla severim GTA 5'i.

Hepimiz eski diye bizde yaşattığı duygulardan GTA V diyoruz ama ikisini de oynadım karşılaştırılması saçma son gelen güncellemeyle beraber. Kesinlikle şu an Cyberpunk çok daha iyi bir oyun her açıdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı