Cyberpunk 2077 vs Hogwarts Legacy

Sizce hangisi?

• Hogwarts Legacy

Oy: 8 26,7%
  • Cyberpunk 2077

Oy: 22 73,3%

• Oy verenlerin toplamı
    30
Cyberpunk 2077 tercih ederdim son güncelleme ile birlikte bütün buglar düzeltilmiş. Oyun çok iyi durumda şuan ve zam yeme ihtimali yüksek. DLC ile birlikte almanızı tavsiye ederim.

Hocam hogwarts oynamadım.
Eğer skyrim - witcher oynadıysanız ve beğendiyseniz, cyberpunk'a bayılırsınız. Cyberpunk'ın DLC'side geliyor. Dlc+cyberpunk diyorum

Daha dün Cyberpunk bitirdim şakasız çok güzel oyundu. Buglar falan da düzeldi zaten bayağı iyi oldu oyun. Hogwarts Legacy de oynadım 20 gün önce falan 5 saat oynamisimdir ama oyun o kadar sıkıcı ki bir tek aksiyon kısmı iyi sayılır hikayesi falan çok baydı beni bıraktım.

Eğer skyrim - witcher oynadıysanız ve beğendiyseniz, cyberpunk'a bayılırsınız. Cyberpunk'ın DLC'side geliyor. Dlc+cyberpunk diyorum
Witcher skyrim oynamadım ama rpg olarak fallout new vegas oynamıştım. Favori oyunlarımdandır. Hogwarts'ın dünyası çok ilgimi çekti. Harry Potter serisinin çok fanı olmasam da severim yine. Ama Cyberpunk daha ağır basıyor gibi.

Cyberpunk 2077 Triple A oyunlar içerisinde güncel grafiklerini de varsayarsak 5 6 kaliteli oyundan bir tanesi. Hogwarts Legacy de oynanması gereken bir oyun ancak Harry Potter fanı değilseniz 300 tl bandından fazlasını hak etmiyor.

Cyberpunk 2077 Triple A oyunlar içerisinde güncel grafiklerini de varsayarsak 5 6 kaliteli oyundan bir tanesi. Hogwarts Legacy de oynanması gereken bir oyun ancak Harry Potter fanı değilseniz 300 tl bandından fazlasını hak etmiyor.

Hocam 300 lira biraz iddia bence şuanki fiyatı bile baya ucuz. Steam temmuz ayında 1 dolar 10TL konusunda düzenleme yaparsa 300 lira belki 5 sene sonra olur.

Bu şekilde bir değerlendirme yanlış. Skyrim ve Witcher eski zaman fantezisi, Cyberpunk ise gelecek zaman fantezisi. Ben ilk iki oyunu büyük bir zevkle oynarken Cyberpunk, Steampunk türü oyunları oynayamıyorum. Xbox'da Fallout, Epic'te Dishonored falan denedim cıks olmadı.

En mantıklısı oyunun videolarını iyice inceleyerek karar vermek.

Cyberpunk 2077'ye 40 saat gömdüm DLC ile birlikte alabilirseniz tadından yenmez. Ancak Hogwarts Legacy de kendi çapında oldukça güzel bir oyun Harry Potter evrenine ilginiz varsa sizi daha çok tatmin edecektir. Bende indirimden Hogwarts Legacy DLC ile birlikte aldım bir daha bu kadar düşmez muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı