Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Şirket eski nesil konsollar hakkında özür diledi. Zaten birçoğumuz kabul ediyoruz oyun eski nesillerde berbat bir halde. Bu şekilde oyunu satmış olmaları bile büyük bir rezalet.

Bilgisayarda kesinlikle daha stabil. Ufak tefek buglar glitchler var ama oynayınca keyif alıyorsun. Oynamadan düşünmeden başkalarının argümanlarını tekrarlayarak burada insanlara laf etmek komik kaçıyor ama.

Bu şey gibi olmuş; Yüzüklerin Efendisi vs Pepe. Kardeş apayrı türde iki oyunu karşılaştırmak nedir ?

Aynen o kadar para verdikten sonra bir de 2 saati geçtiyse oynama süren zorla da olsa zevk almak zorunda kalıyorsun. Senin düşüncende güzel saygı duyuyorum. Sonuçta ortada mecburi bir durum var.

Aynen o kadar para verdikten sonra bir de 2 saati geçtiyse oynama süren zorla da olsa zevk almak zorunda kalıyorsun. Senin düşüncende güzel saygı duyuyorum. Sonuçta ortada mecburi bir durum var.

Hocam ben 250 TL'yi nelere nelere veriyorum üzgünüm. 250 TL verdim diye bir oyunu boş boş savunacak halim yok. Hele burada başkalarını kandırma pahasına savunulacak bir para değil 250 TL.

Bunu herhangi bir şekilde hava olsun vs diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.

Hocam alan memnun satan memnun. Güldüğünüz yorumumda belirttim ben oyunu sevdim diye. Şura oyunu aşağılayan yorumlar yapıp adamı sinirlendirmeyin. Oyun hype ı karşılayamadı ama emin olun genede çoğu oyuna toz yutturur.

Tamam işte kendin diyorsun alan memnun satan memnun seni de yazdığım gerçekler sinirlendiriyor bende oturmuş kahkaha atıyorum. Ne güzel değil mi?

Hocam salla ya, oturduğu yerden seni kızdırıp boş yaparak eğleniyor belli ki. Ne tartışmaya ne laf anlatmaya gerek var Prim vermemek lazım.

Öncelikle güzel kardeşim bu konu bence biraz erkence açılmış gibi geldi.

Şahsi kanaatime gelince Rdr2 oynadıktan sonra diğer oyunlar bir yana rdr2 bir yana dedim, cb2077'yi henüz oynamadım ama dört gözle bekliyorum. İlaveten bir rdr2 gerçekçiliği, detaycılığı beklemiyorum.

Bir arkadaş rdr'nin fps oyunu olmadığını ifade etmiş doğru; yalnız istersen birinci şahıs kamerasıyla da çok zevkli bir şekilde oynanabilir.

Bahsettiğim de buydu: Oyunu tahminimce incelemedin bile, forumda konuşlanlara göre sadece onların dediklerini tekrarlıyorsun. Yazık gerçekten böyle oyunu oynamayıp sürü psikolojisi ile haraket edenlere.
Önce en azından insan bir oyuna bakar. Bakmışsın YouTube’ a gördün videoları “ CYBERPUNK ÇÖP” gibi videoları , bir de gördün oyun hakkındaki bazı incelemeleri. Tabi oyuna bakma gereği bile duymadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…