Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Harbiden he RDR 2'nin 3 tane fragmanı var 😂

Tekrar diyorum ya oyun kötü değil güzel Bug'ları optimizasyonları da geçtim. 175 saatte bitiremedik efendim çok güzel, uzun diye diye 21 saatlik oyun koydular önümüze.
Tekrar diyorum ya oyun kötü değil güzel Bug'ları optimizasyonları da geçtim. 175 saatte bitiremedik efendim çok güzel, uzun diye diye 21 saatlik oyun koydular önümüze.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendileri bile kabul etmişler.

Ya bilmiyorum o konuda haklısın ama o kadar beklentiye girmemiş birisi olarak gayet memnunum😂.

Optimizasyonu bir şekilde hallettik, Bug'lara amaan dedik ama 2 günde de bitmezsin be Cyberpunk :D.
Optimizasyonu bir şekilde hallettik, Bug'lara amaan dedik ama 2 günde de bitmezsin be Cyberpunk :D.

RDR2'yi 2 defa bitirdim birisi sadece ana hikaye bir iki yan görev 35 saat sürdü,
Cyberpunk'ı Full yan görev yaptım 30 saat olmadan bitti.

Cyberpunk 2077. İkisine de para verdim. RDR2'ye verdiğim her kuruş için pişmanım(Online oynadım. Hikayeyi İngilizce olmadığı için bilmiyorum)2077 için ise 250TL tekrar ver her şeyi unutturalım sana tekrardan sıfır oyna desinler gözüm kapalı veririm.
Hocam ana hikaye için Türkçe yama yayınlandı ücretsiz, bir deneyin derim memnun kalırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendileri bile kabul etmişler.

O olay benim de canımı çok sıktı. Ana senaryonun yarısındayım derken final görevine başladım. Tamam Witcher 3 gibi uzun yapmayacağız dediniz de buda çok kısa be abi.

Böyle yorumlar yapıyorsun da oyunu hiç oynadın mı?
Paramı neden çöpe atayım?
Şirket kendisi kabul etti oyunun ne olduğunu bunlar hala savunuyor oda ayrı bir ironi.
Şükürler olsun oyuna, klavyeye, fareye de 250 değil 1000 TL verebilecek seviyedeyim. Haftaya da 3060 Ti'lı topladığım sistem gelecek. 250 TL dert edeceğim bir para değil ekonomik sıkıntılardan kendimi kurtardım işim sayesinde. Git köşende yuvarlanmaya devam et şimdi. Kendi yaptığım incelememde oyunun övülmesini gereken yerlerini de övdüm yerden yere vurulması gereken yerlerini de vurdum. İyi akşamlar sana.
Peki ya bunlardan neden bahsetme gereği duydun dokundu heralde söylediğim laf birşeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun yazık.

Paramı neden çöpe atayım?
Şirket kendisi kabul etti oyunun ne olduğunu bunlar hala savunuyor oda ayrı bir ironi.

Peki ya bunlardan neden bahsetme gereği duydun dokundu heralde söylediğim laf birşeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun yazık.

Aynen kanka hadi kendine iyi bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı