Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Bahsettiğim de buydu: Oyunu tahminimce incelemedin bile, forumda konuşlanlara göre sadece onların dediklerini tekrarlıyorsun. Yazık gerçekten böyle oyunu oynamayıp sürü psikolojisi ile hareket edenlere.

Adamlar size 250 TL'ye tamamlanmamış oyun sattı yanında çevirmenleri değerlerimize hakaret etti hala savunuyorsun devam et. Asıl sana yazık ben hayatımda şimdiye kadar 1 kere bile bir oyunu savunmadım ya da gömmedim herhangi bir mecrada ama bir baktım adamlar para veriyor üstüne gelip çöpü savunuyor. Grafikler desen rezalet oyunu ayakta tutan tek şey ortam ve o neon aydınlatmalar başka hiçbir şey yok. Harita desen küçük açık dünya sıfır karakter özelleştirme ortada.

Çevirmenlerin hepsi Türk. Bizzat jenerik kısmında gördüm. Oyuna çamur attığın o kadar belli ki.

Grafik rezalet mi ? Ya 720p Low’da oynayan birine baktın ya da bakmadın bile. Ayrıca oyun çöp değil, kötü yanları olması “Çöp” demek olmuyor, oyunun fazlaca iyi yanları da var. Kötü yanları yok demiyorum ama oyuna bakmadan çöp demek biraz garip. Çok daha ağır konuşurdum ama yeri burası değil.

Ben 1360P Low'da oynadım 40FPS ile. Ve o grafik ile bile beni tatmin etti ki ben grafik takıntılı bir insanım. Benim için o mevzuda tek sorun optimize. BF5 ile önerilen sistem gereksinimleri neredeyse aynı. Ve BF5'i 1360P High Ultra'da 60 FPS oynarken bu oyunu böyle oynamak elbetteki can sıkıcı.
Bahsettiğim ayarlar ile fotoğraflar. RDR2 ile alakalı madem konu RDR2'yi bir Low'a alın bakalım kaç kişi kör olmadan oynayabiliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (270).png
    406,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (301).png
    576,5 KB · Görüntüleme: 55

RDR 2 TLOU2 BF5 varken bu oyunun grafikleri rezalet onlara göre ki en büyük hype grafikten yanaydı.

İkisinin karşılaştırması adil olmaz ama RDR2 benim şu ana kadar oynadığım en iyi oyun. Hangisini daha çok seviyorsunuz derseniz RDR2 derim.
Kaosun ortasında çıkıp yorumunu yapan adam gibi adam
Konuyu takipten çıkıyorum arkadaşlar iyice kısır bir yere bağladı bu tartışma, herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…