Bütün sosyal medyada övülen özellikle Facebook'daki o kanser kitleli gruplardan anladınız siz herkesin hyplediği bir oyunun iyi olmasını nasıl beklediniz bende ona şaşırıyorum.
Facebook kullanmıyorum oyunun beklentisini yükselten bizzat CDPR oldu New York'un merkezine reklam parası harcamaktansa optimizasyon ve buglara zaman harcasaymışlar keşke.Oyun kötü değil çok kısa ve sorunları var.
Aynen öyle ben de 78 saatte bitirdim. Bu yıl beni şaşırtan beğendiğim yapımlardan oldu. Artık oyunu Isu'lara bağlayıp günümüze dönmeleri güzel ama birçok soruyu oyunun sonunda cevapsız bırakmaları kötü olmuş. Origins ve odyysey olmasaydı çok ses getirirdi bu yıl.
Devam oyununa zemin klasik Ubisoft ama gerçekten kötü oyun değildi Origins ve Odyssey'e zor tahammül ettim benim için AC oyunları Unity gibi evrende o mekaniklerle geçmeli.
Devam oyununa zemin klasik Ubisoft ama gerçekten kötü oyun değildi Origins ve Odyssey'e zor tahammül ettim benim için AC oyunları Unity gibi evrende o mekaniklerle geçmeli.
Facebook kullanmıyorum oyunun beklentisini yükselten bizzat CDPR oldu New York'un merkezine reklam parası harcamaktansa optimizasyon ve buglara zaman harcasaymışlar keşke.Oyun kötü değil çok kısa ve sorunları var.
GTA San Andreas gibi bir oyunla sen zaten karşılaştıramazsın ki türleri farklı. Ancak mekanikleri ve grafik olarak karşılaştırabilirsin ki onda da CB77 önde bir zahmet.
Şükürler olsun oyuna, klavyeye, fareye de 250 değil 1000 TL verebilecek seviyedeyim. Haftaya da 3060 Ti'lı topladığım sistem gelecek. 250 TL dert edeceğim bir para değil ekonomik sıkıntılardan kendimi kurtardım işim sayesinde. Git köşende yuvarlanmaya devam et şimdi. Kendi yaptığım incelememde oyunun övülmesini gereken yerlerini de övdüm yerden yere vurulması gereken yerlerini de vurdum. İyi akşamlar sana.
Oyunun beklentisini yükselten Youtuberlar ve bazı yayıncılar. Yani bunu CPDR yapmadı.
GTA San Andreas gibi bir oyunla sen zaten karşılaştıramazsın ki türleri farklı. Ancak mekanikleri ve grafik olarak karşılaştırabilirsin ki onda da CB77 önde bir zahmet.