Cyberpunk 2077 vs Sekiro vs Uncharted

Muhammed5454

Centipat
Yer
Türkiye/Sakarya/Hendek
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Laptop GPU
Ryzen 9 8945 HX
32 GB RAM
1 TB SSD
Monitör Özellikleri:2560X1600 300 Hz
Mouse:Steelseries Rival 3
Kulaklık:Steelseries Artic 1
MausePad:Logitech 40x30
Meslek
Öğrenci
Evet bu üç oyundan birini kuzenim oynamayı planlıyor. Sizce hangisini oynamalı? Bu oyunlardan hepsini bilen oynayan varsa benimle paylaşma imkanı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu üç oyundan birini kuzenim oynamayı planlıyor. Sizce hangisini oynamalı? Bu oyunlardan hepsini bilen oynayan varsa benimle paylaşma imkanı var mı?

Yani kuzenin nasıl birisi neylerden hoşlanıyor nereden bilelim? Ben olsam CP2077 oynardım.

Uncharted. Çok iyi bir sinematik deneyim sunuyor hikayesi harika manzaralar müthiş oynanış ise iyi sayılır. Diğer 2 oyun da çok güzel ama birini tercih edecekseniz bence Uncharted'a mutlaka bakın PS özel oyunu neticede.

Birbirinden alakasız 3 oyun.
  • CP77'yi uzun bir müddet oynarsın özellikle DLC ile 200 saati devirirsin, her şeyi yapmayayım bile desen 140 saati bulursun.
  • Uncharted hikayesi iyidir ama önceki oyunları da oynadıysan veya hikayesini izleyerek alıp oyna, iyidir hoştur ama bir kerelik tecrübedir.
  • Sekiro, oynayabileceğin en iyi souls-like oyunlarından biridir. Yapı olarak diğer souls oyunlarından farklı fakat onlara olan iştahı arttırır yepyeni bir türe girersin.
Dediğim gibi bunlar farklı oyunlar. Ben olsam CP77 alırdım bu listeden. Sekiro'yu iade etme ihtimalin var çünkü fakat listedeki en iyi oyun Sekiro.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı