Merhaba oyundaki kadın karakterimi aşağıda vereceğim linkteki karakter gibi yapmak istiyorum ama modları düzgünce kuramıyorum veya beceremiyorum, daha önce kurmuş birisi varsa bana yardımcı olabilir mi?
This is a body rig mod that will increase the size of calves, thighs, butt and breasts on female V. Only tested with with Hyst's EBB RB, other body types may have varied results but should work.
www.nexusmods.com
Ek olarak bu modun çok daha iyisi mevcut ona şuradan ulaşabilirsin
Updated for 2.2+ patch and Phantom Liberty DLCNew BODY MOD 2.0 - in gameThis mod will change breast, butt, shoulders, neck, thighs, calfs, biceps and forearm size. Chacracter can hav
www.nexusmods.com
Modlar için gerekeli olan 4-5 tane mod var onları mutlaka kurmalısın aynı şekilde rehberimde o modlar mevcut başta onları kur.
Merhabalar, benzer konular bulunmuş olsa da bu mod rehberi tamamen kendi kullandığım modları içeriyor ve en önemli özelliği oyunu yeni oynayacaklar veya tekrar başlayanlar için hikaye modunu bozacak absürd modlar içermemesi. Tüm modlar 2.31 olan son yama ile uyumludur halihazırda şuan hala...
This is a body rig mod that will increase the size of calves, thighs, butt and breasts on female V. Only tested with with Hyst's EBB RB, other body types may have varied results but should work.
www.nexusmods.com
Ek olarak bu modun çok daha iyisi mevcut ona şuradan ulaşabilirsin.
Updated for 2.2+ patch and Phantom Liberty DLCNew BODY MOD 2.0 - in gameThis mod will change breast, butt, shoulders, neck, thighs, calfs, biceps and forearm size. Chacracter can hav
Merhabalar, benzer konular bulunmuş olsa da bu mod rehberi tamamen kendi kullandığım modları içeriyor ve en önemli özelliği oyunu yeni oynayacaklar veya tekrar başlayanlar için hikaye modunu bozacak absürd modlar içermemesi. Tüm modlar 2.31 olan son yama ile uyumludur halihazırda şuan hala...
Bir sıkıntı çıkarmaz bende şuan 50 nin üzerinde mod kurulu. Ama gereksinimler kısmındaki herşeyi indirmenize yok oradaki. Sadece REQ yazanları indirin SOFT REQ yazanlar gerekli değil. Gerekli modlar kısmından rehberimde olan modları mutlaka indirip kurun genelde tüm modların çalışması için gerekli şeyler onlar. Videodaki mod sadece vücut hatlarıyla ilgili değişiklik sağlıyor kostüm vesaire için ayrıca kostüm modları mevcut.
Bir sıkıntı çıkarmaz bende şu an 50'nin üzerinde mod kurulu. Ama gereksinimler kısmındaki her şeyi indirmenize yok oradaki. Sadece req yazanları indirin soft req yazanlar gerekli değil. Gerekli modlar kısmından rehberimde olan modları mutlaka indirip kurun genelde tüm modların çalışması için gerekli şeyler onlar. Videodaki mod sadece vücut hatlarıyla ilgili değişiklik sağlıyor kostüm vesaire için ayrıca kostüm modları mevcut.