Cyberpunk 2077 vücut modu nasıl kurulur?

enderrbulut

Centipat
Daha fazla  
Merhaba oyundaki kadın karakterimi aşağıda vereceğim linkteki karakter gibi yapmak istiyorum ama modları düzgünce kuramıyorum veya beceremiyorum, daha önce kurmuş birisi varsa bana yardımcı olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:30 ve 3:30 arası.

Nexus üzerinden indirip kuracaksınız kurmak için Vortex kullanın rehberimden vortexin nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz.
Videodaki mod bu

Ek olarak bu modun çok daha iyisi mevcut ona şuradan ulaşabilirsin

Modlar için gerekeli olan 4-5 tane mod var onları mutlaka kurmalısın aynı şekilde rehberimde o modlar mevcut başta onları kur.

Rehber için

Nexus üzerinden indirip kuracaksınız kurmak için Vortex kullanın rehberimden Vortex'in nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz.
Videodaki mod bu.

Ek olarak bu modun çok daha iyisi mevcut ona şuradan ulaşabilirsin.

Rehber için.

2.attığınız modu kurmaya niyetlendim ama ekstra olarak çok fazla şey istiyordu sıkıntı çıkarır diye düşünüp vazgeçtim.

2.attığınız modu kurmaya niyetlendim ama ekstra olarak çok fazla şey istiyordu sıkıntı çıkarır diye düşünüp vazgeçtim.
Bir sıkıntı çıkarmaz bende şuan 50 nin üzerinde mod kurulu. Ama gereksinimler kısmındaki herşeyi indirmenize yok oradaki. Sadece REQ yazanları indirin SOFT REQ yazanlar gerekli değil. Gerekli modlar kısmından rehberimde olan modları mutlaka indirip kurun genelde tüm modların çalışması için gerekli şeyler onlar. Videodaki mod sadece vücut hatlarıyla ilgili değişiklik sağlıyor kostüm vesaire için ayrıca kostüm modları mevcut.

Bir sıkıntı çıkarmaz bende şu an 50'nin üzerinde mod kurulu. Ama gereksinimler kısmındaki her şeyi indirmenize yok oradaki. Sadece req yazanları indirin soft req yazanlar gerekli değil. Gerekli modlar kısmından rehberimde olan modları mutlaka indirip kurun genelde tüm modların çalışması için gerekli şeyler onlar. Videodaki mod sadece vücut hatlarıyla ilgili değişiklik sağlıyor kostüm vesaire için ayrıca kostüm modları mevcut.

Tamamdır yapacağım sorun çıkarsa size sormamda bir sakınca yoktur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı