Cyberpunk 2077 Xbox One S kaç FPS oynatır?

30 FPS oynatır.

Arkadaş 1080P demiş 1440P dememiş üstelik Cyberpunk 2077 o kadar güçlü donanım gereksinimi duymuyor en azından kağıt üzerinde duymuyor.
Bence 1080p/60 1440/30 değerlerini kesinlikle sağlar yeni konsolları çok küçümsüyorsunuz.
Bu arada PS4 1.84 teraflop series s 4 teraflop ve son olarak fiyatınıda hesaba katmalısınız.

Arkadaş 1080P demiş 1440P dememiş üstelik Cyberpunk 2077 o kadar güçlü donanım gereksinimi duymuyor en azından kağıt üzerinde duymuyor.
Bence 1080p/60 1440/30 değerlerini kesinlikle sağlar yeni konsolları çok küçümsüyorsunuz.
Bu arada PS4 1.84 teraflop series s 4 teraflop ve son olarak fiyatınıda hesaba katmalısınız.
Dostum, ne bu atar? Ayrıca Series S lafı geçmedi?

Konu sahibi Series S dememiş, One S demiş. Umarım One S için 1440p 30 FPS yazmadınız.

Dostum, ne bu atar? Ayrıca Series S lafı geçmedi?

Microsoft gerçekten konsol adlarını daha basitleştirmeli gündemde yeni konsollar var diye karıştırmışım :D kusuruma bakmayın, ayrıca dediğiniz gibi Xbox One S 1080P 30 FPS ancak çalıştırır lakin benim de dediğim üzere oyun o kadar iyi donanımlara gerek duymuyor gibi.
Eğer konsol sahibi değilseniz Xbox One S falan almak pek mantıklı değil tekrardan kusura bakmayın :D.

Microsoft gerçekten konsol adlarını daha basitleştirmeli gündemde yeni konsollar var diye karıştırmışım :D kusuruma bakmayın, ayrıca dediğiniz gibi Xbox One S 1080P 30 FPS ancak çalıştırır lakin benim de dediğim üzere oyun o kadar iyi donanımlara gerek duymuyor gibi.
Eğer konsol sahibi değilseniz Xbox One S falan almak pek mantıklı değil tekrardan kusura bakmayın :D
Sıkıntı yok hocam fakat dikkatli olalım lütfen :)

Ayrıca konu sahibi ben değilim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı