Cyberpunk 2077 Xbox One S performansı

xPrinches

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu Xbox One S'ime almayı düşünüyordum fakat internette biraz araştırdıktan sonra Xbox One S'in oyunu 15 FPS ile çalıştırdığını gördüm ve drop giriyordu bunu ilerki aylarda güncellemeler ile optimize ederler mi yoksa böyle kalır mı? 15 FPS oynanmaz çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.

Oyunu Xbox One S'ime almayı düşünüyordum fakat internette biraz araştırdıktan sonra Xbox One S'in oyunu 15 FPS ile çalıştırdığını gördüm ve drop giriyordu bunu ilerki aylarda güncellemeler ile optimize ederler mi yoksa böyle kalır mı? 15 FPS oynanmaz çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.

YouTube'daki testlerde oyun yağ gibi akıyor FPS dropları da olmuyor nereden buldunuz 15FPS verdiğini? 15FPS verecek olsa One S'e çıkmazdı zaten.

Yasak değil YouTube'da ise atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
40. saniyeden başlatabilirsin
Oyun One S ve One X'de 30 FPS çalışıyor değil mi?

One X'de 30 FPS attığım videodan bakabilirsin One S 15 17 arası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
40. saniyeden başlatabilirsin

One X'de 30 FPS attığım videodan bakabilirsin One S 15 17 arası.

İnanılmaz kötü.🤢🤮

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı