Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Selam, Cyberpunk 2077'de ana hikayeyi tamamlayınca yan görevler yapılabiliyor mu? Yoksa ana hikaye devam ederken mi yapılabiliyor?
Selam, Cyberpunk 2077'de ana hikayeyi tamamlayınca yan görevler yapılabiliyor mu? Yoksa ana hikaye devam ederken mi yapılabiliyor?
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #11 Ar0x dedi: Tamamdır. Teşekkürler cevap için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 28 Ağustos 2022 #12 Ar0x dedi: Hocam zaten oyunu çok sevdim ama ana hikaye güzel gidiyor oradan gitmek istiyorum da yan görevleri de kaçırmak istemiyorum bir de hocam son göreve gelince bu son görev diye belirtiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim yan görevler de en az ana görev kalitesinde, hatta bana kalırsa bazıları daha bile güzel, spoiler vermeyeceğim. Daha önemsiz yan görevleri atlayabilirsiniz ama dediklerimi kaçırmayın derim. Artı 0 Eksi
Ar0x dedi: Hocam zaten oyunu çok sevdim ama ana hikaye güzel gidiyor oradan gitmek istiyorum da yan görevleri de kaçırmak istemiyorum bir de hocam son göreve gelince bu son görev diye belirtiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim yan görevler de en az ana görev kalitesinde, hatta bana kalırsa bazıları daha bile güzel, spoiler vermeyeceğim. Daha önemsiz yan görevleri atlayabilirsiniz ama dediklerimi kaçırmayın derim.
8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 13 Temmuz 2025 #13 BerzerkFrost dedi: Hayır bitince bitiyor, istersen son save'e dönebiliyorsun yada new game+ yaparak tüm eşyaların envanterindeyken baştan başlıyorsun. Genişletmek için tıkla... +yeni oyun yok Artı 0 Eksi
BerzerkFrost dedi: Hayır bitince bitiyor, istersen son save'e dönebiliyorsun yada new game+ yaparak tüm eşyaların envanterindeyken baştan başlıyorsun. Genişletmek için tıkla... +yeni oyun yok
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.592 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Temmuz 2025 #14 Ar0x dedi: Selam, Cyberpunk 2077'de ana hikayeyi tamamlayınca yan görevler yapılabiliyor mu? Yoksa ana hikaye devam ederken mi yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Bazen ana görevler yapınca yan görevler kayboluyor onları yapabilirsiniz ilk. Artı 0 Eksi
Ar0x dedi: Selam, Cyberpunk 2077'de ana hikayeyi tamamlayınca yan görevler yapılabiliyor mu? Yoksa ana hikaye devam ederken mi yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Bazen ana görevler yapınca yan görevler kayboluyor onları yapabilirsiniz ilk.