Cyberpunk 2077 Yapımı Tamamlandı

Enis kirazoğlu atmışsın bende Enis'le karşılık vereyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cyberpunk 2077 bütün binalara girilebiliyor muydu acaba birkaç yerde boyle bir haber duymuştum sanki?
Hepsine girileceğini sanmıyorum, ancak gördüğümüz bütün oyunlardan daha iyi olacağını düşünüyorum.

@methotrexat o biraz zor. Onun için yapay zeka yazıp her gün oyun dünyasında belirli nesneleri kaldırması gerekli. Yani bir nevi oyunun tasarımına müdahale edecek. İmkansız hatta.

Hepsini tek tek tasarladık diyorsa sadece kaplama ve hareketsiz değillerdir herhalde. Kaos içinde bir şehir olmasına rağmen poşetlere konmuş çöpler varsa bu az çok bir düzen olduğunu gösterir. Yani ben bazen bir çöp arabasının gelip çöpleri almasını bile beklerim bu oyunda.

Dosya Ekleri

• IMG_20201007_120357.jpg
    212,7 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Belki 5-10 yıl sonra şu heyecanı ben de yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…