Ben pek bug ve glitch kalmadı dedikleri bir sürümde oynamıştım ilk kez, sanırım 1.58 veya 1.61 sürümüydü, emin değilim. İnanın hala bug ve glitch kaynıyordu. Silmesem gösterirdim Panam'ın olduğu bölümlerdeki panam glitchleri görseydiniz özellikle akıllara zarardı. Sadece bunlar değil tabii ki. Yapay zeka adeta yok, yapay bile değil yok. Bazı karakterler konuşurken sanki konuşmayı atlamış gibi hızlı kafa hareketleri sergiliyordu, bazı karakterler bir yere giderken doğal yürümek yerine bir rotada gitmesi gerekiyor gibi bazı yerlerde durup yürüyerek hareket ediyorlardı. Çöp poşetine çarpınca metale çarpmış gibi efekt uygulanmış vs vs. Benim oynarken yakaladığım birkaç kötü an:
Ha bir de çok dikkatli bakın oynarsanız. Çoğu insan modelini ana karakterlerin vücutlarından da türetmişler. Yani mesela sokakta bir kadın görüyorsunuz aynı panam gibi, boy pos kilo her şey aynı yüzü değişik sadece. Aynı şey Silverhand gibi karakterler içinde geçerli. Sokakta gördüm aynı Silverhand dedim burada ne işi var meğer aynı model ve yüzü farklı birisiymiş. Tüm asyalı kadınların kafa yapısı bile aynı sadece saç modeli değişik. Yan görev yaptığımız kadınla, ilişki yaşadığımız kadın aynı tip her şeyiyle, sadece saç modeli farklı. Sokaktaki şahısları ana karakterlerden türetmek hoş olmamış.