Cyberpunk 2077 yine ertelenbilir mi? On sipariş vermeye değer mi?

1050 Ti kaldırır bence 3 yıldır kaldırıyor reis.

Açar diyelim, bence stabil oynatmayacak.

Açıkçası düşük özelliklerde de yeni nesil bir oyun oynamak istemem, görüntüye önem veren biriyim, eski bir oyun olsa neyse de bir sürü yeni ekran kartı teknolojisiyle geliyor bu oyun.
Açar diyelim, bence stabil oynatmayacak.

Açıkçası düşük özelliklerde de yeni nesil bir oyun oynamak istemem, görüntüye önem veren biriyim, eski bir oyun olsa neyse de bir sürü yeni ekran kartı teknolojisiyle geliyor bu oyun.

Ekleme yapayım, elindeki kartı satıp oyunun çıkmasına kadar Gigabyte 2060 almanı öneriyorum, DLSS 2.0 teknolojisini de destekliyor Cyberpunk, yani 41 FPS'ten 68 FPS'ye yükselten bir teknoloji.

Son düzenleme:
Ben 1050 ile açmayı düşünüyorum, bir şekilde oynarım sanırım 😕

Ön siparişte alman iyi olmuş, ne olur ne olmaz.

Oyun kopya koruma yazılımı yok istersen oyun çıktığı zaman cracklı indirip dene bir daha sonra eğer performanstan memnun kalırsan oyunu satın alırsın veya şimdi al oyun çıktığı zaman denersin olmadı iade edersin 1050 gibi 4 sene doldurmuş kart + RX470'den daha kötü bir kart yani açar ançak stabil bir performans bekleme derim benim tahminim boyle yani karar senin :D.
Valhalla 10 Kasım 2020 çıkacak nedense konsol için geriye aldılar tarihleri biraz daha erken çıkacak gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı