Cyberpunk 2077 yine ertelenir mi?

Sırf bu oyun için sistemi upgrade ettim, yeni bir ekran kartı aldım. Ön şiparişimi de verdim bekliyorum. Sizce 19 Kasım'dan sonra yine ertelerler mi oyunu acaba? Sürekli grafikler gelişiyor. Artık sistemim yetmeyecek diye korkuyorum. Çıksın artık, en son bu kadar heyecanla beklediğim oyun Call of Duty: Modern Warfare 3'tü. İnşallah sistem gereksinimleri yayınlanınca hayallerim suya düşmez.

Kesin bir şey söylemek doğru olmaz ama CD project Red yaptığı işi tam yapmayı sevdiği için oyunu daha çok test etmek için ek süre isteyebilir unutmamak lazım, bu oyun neredeyse 10 yıldır Cdpr'ın masasında.

Ertelenmesi olağan görünmüyor, oyun çoktan bitti. Şu anda testler, optimizasyon gibi olaylar düzeltiliyor. Son ertelenme sebebi de virüs yüzündendi, çünkü çalışanlar ofiste değil evinde calışmak zorundaydı ve süreci daha da uzatıyordu. Sisteminiz rahatlıkla yetecektir, o konuda endişeniz olmasın. RDR 2 vakası olmayacağına adım gibi eminim.

@Doge Coin
Parası mı bitti? Avrupanın en büyük oyun şirketinin parası bitecek yani öyle mi? Hiç güleceğim yoktu...
Şirketin anki piyasa değeri 10.5 milyar Dolar civarını geçti.
Buradan grafiksel olarak bakabilirsin, herkeste olduğu gibi virüs biraz etkiledi ama parasının bittiği anlamına gelmiyor. Sözlerine dikkat et, sözünü ettiğimiz firma Rockstar gibi insanları sömürmüyor.
Ha bu arada Take Two'nun geliri bile 17 milyar Dolar civarı, artık sen düşün CD Projekt RED'in ne kadar büyük bir firma olduğunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı