Çözüldü Cyberpunk 2077 Yolumdayım görevinde kapı açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HeyUgurr

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Yemeksepeti Kuryesi
Merhaba, ben oyunu GeForce NOW'dan oynuyorum ve bu görevde sinema kapısı açılmıyor. Oyunu aç kapa yaptım, Save dosyalarını tekrar yükledim fakat hiçbir şekilde kapı açılmadı. Hatta bütün düşmanları öldürdüm, haritada tek başıma dolaşıyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm; önce minibüsü tarayacağız sonra sinema kapısına gidip boss savaşına gireceğiz. Eğer minibüsü taramadan önce boss savaşına girersek kapılar kapanıyor ve açılmıyor.
Minibüsü kontrol ettikten sonra oyunu yüklemeyi deneyin otomatik kaydetme yapacaktır otomatik kaydetmeden sonra dümdüz gidin mini maptaki işaretleri umursamayın

Sorunu çözdüm; önce minibüsü tarayacağız sonra sinema kapısına gidip boss savaşına gireceğiz. Eğer minibüsü taramadan önce boss savaşına girersek kapılar kapanıyor ve açılmıyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…