Sürprizbozan Cyberpunk 2077'de bitirilen son oyunun devamını değiştiriyor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Moonis

Decapat
Daha fazla  
Garip bir soru olmuş olabilir ama anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Oyunu iki adet sonla bitirdim, ikisi de çok güzeldi. Kalan yan görevleri yaparken bitirdiğim son, ufak da olsa bir şeyleri etkiliyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Oyun bittiğinde son görev öncesine dönüyorsun. Yalnızca adam Smasher'ın gemideki odasının anahtarını ve bazı ödülleri veriyor o kadar.

Anladım teşekkürler. Son bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 2 sonla bitirdim bitirdiğim sonların birisinin son görevinde loot yaparken pembe iyi hasarlı görüntüsü karakterime uyan bir bıçak lootlamıştım fakat şimdiki bitirdim savede maalesef o bıçak yok geriye de dönmek istemiyorum. Bıçak satıcılarında ise bulamadım acaba satılmayan bir bıçak olabilir mi öyle bir ihtimal var mı yoksa mağaza yenilenir ve denk gelir mi?

Anladım teşekkürler. Son bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 2 sonla bitirdim bitirdiğim sonların birisinin son görevinde loot yaparken pembe iyi hasarlı görüntüsü karakterime uyan bir bıçak lootlamıştım fakat şimdiki bitirdim savede maalesef o bıçak yok geriye de dönmek istemiyorum. Bıçak satıcılarında ise bulamadım acaba satılmayan bir bıçak olabilir mi öyle bir ihtimal var mı yoksa mağaza yenilenir ve denk gelir mi?

Bilmiyorum açıkçası modlarla falan getirebilirsin adını sanını biliyorsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı