Spellion Centipat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi grafikler böyle sadece Cyberpunk için değil çoğu oyun içinde böyle. Sistem özellikleri; RAM: XPG (2x8GB) Gammix D30 İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER OC 6GB Monitör: AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi grafikler böyle sadece Cyberpunk için değil çoğu oyun içinde böyle. Sistem özellikleri; RAM: XPG (2x8GB) Gammix D30 İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER OC 6GB Monitör: AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz
Çözüm PanzerTR 15 Aralık 2020 Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 15 Aralık 2020 #2 Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Artı 1 Eksi Çözüm
xMagician Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Diğer oyunlarımda öyle değil ama Cyberpunk'ta bende de öyle gözüküyor. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 15 Aralık 2020 #4 xMagician dedi: Diğer oyunlarımda öyle değil ama Cyberpunk'ta bende de öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
xMagician dedi: Diğer oyunlarımda öyle değil ama Cyberpunk'ta bende de öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Genişletmek için tıkla...
xMagician Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 Yo ben rahatsız değilim bu durumdan. Normalde oyundan kaynaklandığını düşündüğüm için yazmıştım. Artı 0 Eksi
KS KS Spellion Centipat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #6 PanzerTR dedi: Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Kapalı ya da Sayko modunda sorun düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Kapalı ya da Sayko modunda sorun düzeldi. Teşekkürler.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 15 Aralık 2020 #7 Spellion dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Spellion dedi: Kapalı yada Sayko modunda sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de bilmiyordum, şimdi girip "Sayko"nun sorun çıkarıp çıkarmadığına bakacağım. Artı 0 Eksi
Spellion dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Spellion dedi: Kapalı yada Sayko modunda sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de bilmiyordum, şimdi girip "Sayko"nun sorun çıkarıp çıkarmadığına bakacağım.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 15 Aralık 2020 #8 PanzerTR dedi: Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Genişletmek için tıkla... İki ayar da saçma ve gereksiz ayarlar. Grafik ve görüntü kalitesini bozmak dışındaki amaçlarını gerçekten merak ediyorum. Artı 1 Eksi
PanzerTR dedi: Film greni Ekran alanı yansıtma kalitesi Bu ayarları kapat. Daha sonra durumu bildir. Genişletmek için tıkla... İki ayar da saçma ve gereksiz ayarlar. Grafik ve görüntü kalitesini bozmak dışındaki amaçlarını gerçekten merak ediyorum.
KS KS Spellion Centipat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #9 PanzerTR dedi: Rica ederim. Bunu ben de bilmiyordum, şimdi girip "Sayko"nun sorun çıkarıp çıkarmadığına bakacağım. Genişletmek için tıkla... Göz bozmayacak şekilde fark ediliyor ama benim için yeterli. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Rica ederim. Bunu ben de bilmiyordum, şimdi girip "Sayko"nun sorun çıkarıp çıkarmadığına bakacağım. Genişletmek için tıkla... Göz bozmayacak şekilde fark ediliyor ama benim için yeterli.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 15 Aralık 2020 #10 Kemânkeş- dedi: İki ayar da saçma ve gereksiz ayarlar. Grafik ve görüntü kalitesini bozmak dışındaki amaçlarını gerçekten merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... "Control"de de aynı şey vardı. Bu ayarların bir amacı vardır diye düşünüyorum. (Oyun zevkimize tükürmek dışında) Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: İki ayar da saçma ve gereksiz ayarlar. Grafik ve görüntü kalitesini bozmak dışındaki amaçlarını gerçekten merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... "Control"de de aynı şey vardı. Bu ayarların bir amacı vardır diye düşünüyorum. (Oyun zevkimize tükürmek dışında)