Çözüldü Cyberpunk 2077'de dokular karıncalanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Spellion

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi grafikler böyle sadece Cyberpunk için değil çoğu oyun içinde böyle.
Screenshot1_.png
Screenshot_.png

Sistem özellikleri;
  • RAM: XPG (2x8GB) Gammix D30
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz
  • Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER OC 6GB
  • Monitör: AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz

"Control"de de aynı şey vardı. Bu ayarların bir amacı vardır diye düşünüyorum. (Oyun zevkimize tükürmek dışında)
Oyunu mis gibi oynuyordum, NVIDIA sürücü güncellemesinden sonra Optimum ayarlar ile çalıştırdıktan sonra baktım kalite patates. En az 30 dakika kurcaladım ancak fark ettim bu iki saçma ayar dolayısıyla olduğunu.

Oyunu mis gibi oynuyordum, NVIDIA sürücü güncellemesinden sonra Optimum ayarlar ile çalıştırdıktan sonra baktım kalite patates. En az 30 dakika kurcaladım ancak fark ettim bu iki saçma ayar dolayısıyla olduğunu.
Film greni açıklaması:
1607982193314.png

Arkadaş amaç zaten görüntü bozmakmış. O halde neden otomatik açık bu ayar? isteğe bağlı tutsana Control gibi sen de CBP.
Bu ayarı açan insanlar ya sadist ya da bir amaç var.

Film greni açıklaması: Eki Görüntüle 781021

Arkadaş amaç zaten görüntü bozmakmış. O halde neden otomatik açık bu ayar? isteğe bağlı tutsana Control gibi sen de CBP.
Bu ayarı açan insanlar ya sadist ya da bir amaç var.
Performansı mı arttırıyor acaba diyeceğim, alakası da yoktur. Saçma sapan bir ayar işte hocam ne kurcalıyoruz :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı