Çözüldü Cyberpunk 2077'de hikayenin neresinde olduğumuzu nasıl öğreniriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fbsk11

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Cyberpunk 2077 oynuyorum, sadece ana hikayesini oynayacağım. HowLongToBeat'ten baktığımda oyunun ana hikayesi yaklaşık 24 saat diyor. Bende bugüne kadar bir 3-4 saat oynamışımdır, fakat hikayenin neresindeyim? Hangi bölümündeyim? % kaçtayım? Gibi soruların cevaplarını bilmek istiyorum, ancak ne kadar kurcaladıysam bulamadım. Bunu nereden öğrenebilirim veya böyle bir öğrenme yöntemi var mıdır? Görevleri yaptıktan sonra CoD, BF oyunları gibi bir anda sinematiğe girip bitiyor mu oyun? Spoiler vermeden anlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam daha başındasınız. Jackie ölmüş bu bölümden itibaren harika geçecek oyun deneyiminiz.
Baya başlarındasın oyunun. Gerçi yan görevler olmadan oyun çok uzun değil. Asıl yan görevler güzel hocam onları da yapın bence kesinlikle.

sanırım öyle yapacağım hocam, hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim
Ne demek rica ederim. Öyle yapmanı da tavsiye ederim çünkü phantom liberty ve ana hikayenin muhtemel tüm sonlarını oynadım, şuanda başarımları %100 lemek için ara ara girip yan görevleri yapıyorum sıkılmadan. Belli bir noktada veya endgame buildini bitirdiğinde çok eğlenceli bir noktaya geliyorsun, boş boş dolanıp millete sataşmak bile keyif veriyor.

Hocam daha başındasınız. Jackie ölmüş bu bölümden itibaren harika geçecek oyun deneyiminiz.
evet hocam ya kankam gitti, en son call of duty mw 3 oynarken bi karakter vardı, helikopterde ölüyodu, onda üzülmüştüm

Bayağı başlarındasın oyunun. Gerçi yan görevler olmadan oyun çok uzun değil. Asıl yan görevler güzel hocam onları da yapın bence kesinlikle.

Hocam alıskanlık mıdır nedir, ana hikayeyi yaptıktan sonra hiçbir yan hikayeyi hiçbir oyunda yapmıyorum ya. Direkt Next Game deyip geçiyorum benim için önemli olan sinematiği ve hikayesi açıkçası

Ben üzülmeyen insanım fakat kombo yaparak DLC +Cyberpunk 2077 oynayayım dedim resmen boğazım düğümlendi ya. CDPR farkı.

Ana hikayeyi yaparken bir yandan yan görevleri de yapın. Keşke ben de bütün yan görevleri bitirmeden ana hikayeyi bitirmeseydim. Oyunda yapacak çok şey var. Forumda 200+ saati gören vardı. Ben de hala girip 3-5 kalan yan görevleri yapıyorum arada.

Profil fotoğrafından belli zaten xd. Şu an Cyberpunk devam projesi olan Orion için GTA6'dan bile daha hypelıyım.

Film yerine Orion ama aynı relicler olacak relic derken malfunction hazine görevi gene başrolde v ve Johnny Silverhand tabii ki de yoksa sarmaz beni. Bende daha heycanlıyım.

Film yerine Orion ama aynı relicler olacak relic derken malfunction hazine görevi gene başrolde v ve Johnny Silverhand tabii ki de yoksa sarmaz beni. Bende daha heycanlıyım.
Yerinde olsam bu kadar iddialı olmazdım, uzun bir süreç geçirmiş bile olsa çıkışındaki hali ve şuanki halini karşılaştırınca CDPR'i hafife almamak lazım.

Youtube'dan oynanış videosuna bakarak kaldığın yeri arayabilirsin ama anlamak zor. Videoda kaldığım yeri bulmuştum ama görev yapma sıram farklı olduğundan bir anda videonun bir kaç saat önüne geçtim.

Hocam ben hikayeli oyun dünyasında cok fazla aktif biri değilim, ağırlıklı olarak Valorant CS falan oynuyorum. Ancak küçüklükten beri hikayeli oyunları ( Assassin's Creed'le başladı sevgim ) oynarım fakat sadece ana hikaye, nedense tatmin oluyorum. Ana hikayeyi bitireyim, başka bir oyuna geçeyim kafası. Kitap okumak gibi aslında bendeki direkt.

Şu ana kadar küçüklü büyüklü hiçbir oyunda yan hikayelere bulaşmadım, nedenini bilmiyorum.
Cyberpunk'un ana hikayesi ve oyunun teması beni çok cezbetti. Yani bir farklılık var farklı bir evrende geçiyor oyun. Hikayesi de sağlamsa ki herkes aynı şeyi söylüyor sağlam, bitince vay be diyeceğim gibi

Ayrıca sizlere şunu sormak istiyorum. Oyunun girişinde 3 tane karakter var ve buna göre hikaye şekilleniyor diyorlar. Ben şirket faresi olanı seçtim, fakat diğer sokak çocuğu ve diğeri neyse adını unuttum. Onları seçseydim hikaye ne kadar değişecekti veya değişecek miydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…