Cyberpunk 2077'de Radeon Driver Çöküyor

Ali Şamcı

Kilopat
Yer
Kırık koltuk
Daha fazla  
Meslek
Avare
Merhabalar dostlar, bugün Cyberpunk 2077 indirdim fakat tadına varamadım. Nedeni benim neredeyse her postumun sebebi Radeon RX 580 ekran kartım. Radeon driver oyunun ortasında crash veriyor ve ne zaman crash vereceği belli değil. Kimi zaman başlangıçta kimi zaman 4 saat sonra. Sebebi driver olamaz, en güncel driveri kullanıyorum. Artık gerçekten bu kartı satıp yerine NVIDIA almak istiyorum. Var mıdır bunun çözümü?

Merhabalar dostlar, bugün Cyberpunk 2077 indirdim fakat tadına varamadım. Nedeni benim neredeyse her postumun sebebi Radeon RX 580 ekran kartım. Radeon driver oyunun ortasında crash veriyor ve ne zaman crash vereceği belli değil. Kimi zaman başlangıçta kimi zaman 4 saat sonra. Sebebi driver olamaz, en güncel driveri kullanıyorum. Artık gerçekten bu kartı satıp yerine NVIDIA almak istiyorum. Var mıdır bunun çözümü?
Bende RX 580 kullaniyorum ve benzer bir sorun yaşıyorum. Karakterim oyuncu menüsünde asiri karanlik gozukuyor, beni telefonla arayan bir kisi hic gozukmuyor ya da oyunun karanlik bolgeleri gorulemeyecek kadar karanlik oluyor. Gama ayarlariyla oynadim ama neredeyse degisen hicbir sey yok. Sorunu biraz arastirdim, baska bir kaynakta sorunun Radeon Driver'in son cikan surumunde oldugu yaziyor, eger bir onceki surumu yuklersen sorun duzeliyormus. Bu konu uzerine biraz arastirma da yaptim ve evet, Radeon Driver yeni surumu cyberpunk icin optimize etmemis. Yeni guncellelleme gelmezse bende eski surumu kurucam. Bu arada bu sorun sadece RX 580'lerde karsilasiliyor bilgine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı