Fatihin topları Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 12 19 Kasım 2020 #1 Selamlar. Soru açık ve net: Cyberpunk 2077'ye TPS modu ileriki zamanlarda gelir mi?
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 19 Kasım 2020 #2 Umarım.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 19 Kasım 2020 #3 Oyun çıkmadı daha, neden sürekli cyberpunk hakkında konu açıyorsunuz?
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 19 Kasım 2020 #4 Hikaye moduna geleceğini düşünmüyorum fakat, ilerleyen zamanlarda multiplayer modu çıkarsa oraya geleceğini düşünüyorum.
Hikaye moduna geleceğini düşünmüyorum fakat, ilerleyen zamanlarda multiplayer modu çıkarsa oraya geleceğini düşünüyorum.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 19 Kasım 2020 #5 Van Der Linde dedi: Oyun çıkmadı daha, neden sürekli cyberpunk hakkında konu açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bunu neden soruyorsunuz? İstediği konuyu açar. Sen bakarsın bakmazsın. Onaylanır onaylanmaz. Konuda küfür yok, siyaset yok, yazım hatası yok. Size ne?
Van Der Linde dedi: Oyun çıkmadı daha, neden sürekli cyberpunk hakkında konu açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bunu neden soruyorsunuz? İstediği konuyu açar. Sen bakarsın bakmazsın. Onaylanır onaylanmaz. Konuda küfür yok, siyaset yok, yazım hatası yok. Size ne?
Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #6 Resmi olarak gelmezse mod olarak gelir ama elbet gelir diye düşünüyorum.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 19 Kasım 2020 #7 Krantee dedi: Resmi olarak gelmezse mod olarak gelir ama elbet gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O da ne kadar iyi olur? Orası tartışılır.
Krantee dedi: Resmi olarak gelmezse mod olarak gelir ama elbet gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O da ne kadar iyi olur? Orası tartışılır.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 19 Kasım 2020 #8 İbrahim Gürel dedi: Bunu neden soruyorsunuz? İstediği konuyu açar. Sen bakarsın bakmazsın. Onaylanır onaylanmaz. Konuda küfür yok, siyaset yok, yazım hatası yok. Size ne? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, çıkmayan bir oyun hakkında bilgimiz yok sürekli görüyorum cyberpunk sistemim kaldırımı vb konular, bir de sinirli halime denk geldi.
İbrahim Gürel dedi: Bunu neden soruyorsunuz? İstediği konuyu açar. Sen bakarsın bakmazsın. Onaylanır onaylanmaz. Konuda küfür yok, siyaset yok, yazım hatası yok. Size ne? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, çıkmayan bir oyun hakkında bilgimiz yok sürekli görüyorum cyberpunk sistemim kaldırımı vb konular, bir de sinirli halime denk geldi.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 19 Kasım 2020 #9 Van Der Linde dedi: Özür dilerim, çıkmayan bir oyun hakkında bilgimiz yok sürekli görüyorum cyberpunk sistemim kaldırımı vb konular, bir de sinirli halime denk geldi. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri Steam'de var. Ona göre aklınızda bir şeyler oluşabilir. Cyberpunk 2077 Steam'de Cyberpunk 2077, karanlık bir gelecekte güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir. store.steampowered.com
Van Der Linde dedi: Özür dilerim, çıkmayan bir oyun hakkında bilgimiz yok sürekli görüyorum cyberpunk sistemim kaldırımı vb konular, bir de sinirli halime denk geldi. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri Steam'de var. Ona göre aklınızda bir şeyler oluşabilir. Cyberpunk 2077 Steam'de Cyberpunk 2077, karanlık bir gelecekte güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir. store.steampowered.com
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 20 Kasım 2020 #10 Gelirse güzel olur.