Fatihin topları
Hectopat
Selamlar. Soru açık ve net: Cyberpunk 2077'ye TPS modu ileriki zamanlarda gelir mi?
Bunu neden soruyorsunuz? İstediği konuyu açar. Sen bakarsın bakmazsın. Onaylanır onaylanmaz. Konuda küfür yok, siyaset yok, yazım hatası yok. Size ne?Oyun çıkmadı daha, neden sürekli cyberpunk hakkında konu açıyorsunuz?
O da ne kadar iyi olur? Orası tartışılır.Resmi olarak gelmezse mod olarak gelir ama elbet gelir diye düşünüyorum.
Özür dilerim, çıkmayan bir oyun hakkında bilgimiz yok sürekli görüyorum cyberpunk sistemim kaldırımı vb konular, bir de sinirli halime denk geldi.Bunu neden soruyorsunuz? İstediği konuyu açar. Sen bakarsın bakmazsın. Onaylanır onaylanmaz. Konuda küfür yok, siyaset yok, yazım hatası yok. Size ne?
Sistem gereksinimleri Steam'de var. Ona göre aklınızda bir şeyler oluşabilir.Özür dilerim, çıkmayan bir oyun hakkında bilgimiz yok sürekli görüyorum cyberpunk sistemim kaldırımı vb konular, bir de sinirli halime denk geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.