Cyberpunk 2077'den nefret ettim!

Haklısın ama bu optimizasyon sorunu gidecektir. Böyle umuyorum.

Sakin ol champ.

GTX 1050 Ti güçlü bir kart değil o kadar. Sen RTX 2060 ile karıştırmışsın sanırım.

Aynen öyle bende bunu anlatmaya çalısıyorum benim 3 gün önce arkadaşım setupını 5500'e sattı o kadar iyi ekipmanları vardı ve kasasında 8 GB RAM 1050 Ti vardı o PC birçoğu oyunda kasıyordu zaten bir de 10K paraya 1050 Ti toplayanda ne bileyim.

Sakin ol champ.

GTX 1050 Ti güçlü bir kart değil o kadar. Sen RTX 2060 ile karıştırmışsın sanırım.

Burada arkadaş 1050 Ti kötü güçlü dememiş sadece Türkiye'nin diğer ülkelere göre daha kötü ekonomiye sahip olduğu için daha iyi bir optimizasyonlu oyun beklemiş.
Ama optimizasyon düzelir düzeltmeleri gerekli daha 2 gün olmuş 2 3 ay bekleyelim.

Sen, sana 1050 Ti'yi ancak alabilmene rağmen bunu bile zar zor yapabildiğin için verim alman gerektiğini sanmana sebep olanlara sinirlen kardeşim, oyuna değil. 6000-7000 birim paraya giriş seviyesinde kart almana sebep olanlara kız, sinirlen, öfkelen ve isyan et. Dizdiğin sistemle oyun oynayamayışının sebebi onlar çünkü oyunun yapımcıları değil.

Konsollar için yapılan sürüme nefret kusuyorum ellerine yüzlerine bulaştırmışlar berbat ötesi olmuş. PC versiyonu berbat optimizasyona sahip zaten bu kesin. Oyunun gidişatını direk etkileyen oyun hataları da cabası. Bunlar çözülmezse oyunun çöp olduğu ile ilgili düşüncelerim asla değişmez. Oynamam, aldırmam.

6 Bin liraya biraz zorlasak GTX 1660 Super dizebilecek adamlar var burada. Cidden bu paraya GTX 1050 Ti mi almış?

Arkadaşın ekran kartı 1660Super galiba 1050 Ti'yi örnek göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…