Cyberpunk 2077'nin bitirince sıkıcı olması

HeyUgurr

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
5600G 16GB RAM
Meslek
Yemeksepeti Kuryesi
Bu oyun neden böyle acaba? Kendime soruyorum acaba bütün yan görevleri yaptım mı? Eğer yan görevlerin olduğu bir site var ise paylaşır mısınız arkadaşlar? Çok memnun olurum. Ayrıca Steam başarımlarında gizli başarımların hepsini açtım. Haritam tertemiz, GTA 5'te oyun bitince bile eğlenebiliyorsun ama bu oyun o hissi vermiyor.

Bu oyun neden böyle acaba? Kendime soruyorum acaba bütün yan görevleri yaptım mı? Eğer yan görevlerin olduğu bir site var ise paylaşır mısınız arkadaşlar?

Yalnız şunu unutmuşum. 1.5 yamasından itibaren bir Fixer'ın görevleri bitmeden diğeri açılmıyor ve belli bir reputation sahibi olmak lazım. Ne kadar yan görev yaptın? Mesela şu kendisini mesih zanneden eleman görevini yaptın mı, belediye başkan adayının görevi, polis olan elemanın görevi vb. bunlar ana hikaye kadar uzun görevlerdi misal.

Yalnız şunu unutmuşum. 1.5 yamasından itibaren bir Fixer'ın görevleri bitmeden diğeri açılmıyor ve belli bir reputation sahibi olmak lazım. Ne kadar yan görev yaptın? Mesela şu kendisini mesih zanneden eleman görevini yaptın mı, belediye başkan adayının görevi, polis olan elemanın görevi vb. bunlar ana hikaye kadar uzun görevlerdi misal.

Belediye başkanı görevini en son bilinmeyen numara arıyor ve uzak dur diyor sonrası var ise yapmadım. Polis ve mesih zanneden görevleri biraz açar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı