Cyberpunk 2077'nin çıkmasına son 3 gün

E hocam onu da bekleyip göreceğiz. Şüpheleriniz varsa size tavsiyem ( Steam'den aldıysanız ) oyunu 2 saati aşmadan test edip biraz incelemelere bakmanız. İncelemeler olumluysa devamını oynarsınız değilse iadenizi yaparsınız. Öte yandan 2 saatte oyunun iyi veya kötü olduğunu anlayabileceğinizi düşünmüyorum. En azından bu kadar geniş çaplı bir oyunsa imkansız.

Hocam zaten adamlara sırf destek olsun diye aldım. Oyun çok kötuyse bile iade etmem oynarım. Adamların niyetleri güzel Türkçe alt yazı bile eklemişler kaç yıldır şu oyun için uğraşıyorlar.Genelde torrent indiren bana bile oyunu ön sipariş verdirttiler.

Paran yoksa crack oynayabilirsin bence. Benim de 1000 tlem falan olsa gidip alır oynardım zaten aynısını söyledim.

Yasal bir şey değil. Ayrıca hırsızlıktan farkını göremiyorum hocam yanlış anlamayın ama. Oyun oynamak daha doğrusu en yeni oyunları oynamak bana kalırsa fazlasıyla keyif işi. Yani Witcher 3 gibi oyunları da bilgisayar almaya parası yeten birinin alabileceğini düşünüyorum. 25 TL verebilir bence bir bilgisayara sahip olabilecek bir kişi. Para bu işin bahanesi değil bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı