8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Cyberpunk 2077 de +yeni oyun başlama var mı yoksa sıfırdan mı başlıyorsun başlama hikayesi seçme hariç?
Arkadaşlar merhaba. Cyberpunk 2077 de +yeni oyun başlama var mı yoksa sıfırdan mı başlıyorsun başlama hikayesi seçme hariç?
Çözüm M M Mustafa.Kaan 26 Mayıs 2025 New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod.
New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Eski kayıt dururken yeni bir kariyerden mi bahsediyorsun hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod. Artı 0 Eksi Çözüm
New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod.
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #4 Evet. Lyon dedi: Eski kayıt dururken yeni bir kariyerden mi bahsediyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Mustafa.Kaan dedi: New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... bu modu kurunca +Yeni oyun ekleniyormu Artı 0 Eksi
Evet. Lyon dedi: Eski kayıt dururken yeni bir kariyerden mi bahsediyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Mustafa.Kaan dedi: New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... bu modu kurunca +Yeni oyun ekleniyormu
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #5 871132 dedi: Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi. Artı 0 Eksi
871132 dedi: Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi.
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #6 Mustafa.Kaan dedi: Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulugu oldu yere mi atacaz indirileni oyunu steamdan aldım Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulugu oldu yere mi atacaz indirileni oyunu steamdan aldım
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #7 Nexusmods'un Vortex Mod Manager'ını kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 13 Temmuz 2025 #8 Mustafa.Kaan dedi: Nexusmods'un Vortex Mod Manager'ını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam indirdim dosya konumuna attım +new game çıkmıyor Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Nexusmods'un Vortex Mod Manager'ını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam indirdim dosya konumuna attım +new game çıkmıyor
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #9 Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi. Artı 0 Eksi
Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi.
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 13 Temmuz 2025 #10 Mustafa.Kaan dedi: Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Modla oluyormus YouTube'dan baktım da Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Modla oluyormus YouTube'dan baktım da