8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Cyberpunk 2077 de +yeni oyun başlama var mı yoksa sıfırdan mı başlıyorsun başlama hikayesi seçme hariç?
Arkadaşlar merhaba. Cyberpunk 2077 de +yeni oyun başlama var mı yoksa sıfırdan mı başlıyorsun başlama hikayesi seçme hariç?
Çözüm Mustafa.Kaan 26 Mayıs 2025 New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod.
New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.107 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Eski kayıt dururken yeni bir kariyerden mi bahsediyorsun hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Tekniker Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.171 Makaleler 2 Çözümler 1.823 Yer İstanbul 26 Mayıs 2025 #3 New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod. Artı 0 Eksi Çözüm
New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. New Game Plus - Native Buyrun bu da mod.
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #4 Evet. Lyon dedi: Eski kayıt dururken yeni bir kariyerden mi bahsediyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Mustafa.Kaan dedi: New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... bu modu kurunca +Yeni oyun ekleniyormu Artı 0 Eksi
Evet. Lyon dedi: Eski kayıt dururken yeni bir kariyerden mi bahsediyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Mustafa.Kaan dedi: New Game + oyunda resmi olarak mevcut değil hocam. Mod ile NG+ deneyimi sağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... bu modu kurunca +Yeni oyun ekleniyormu
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Tekniker Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.171 Makaleler 2 Çözümler 1.823 Yer İstanbul 26 Mayıs 2025 #5 871132 dedi: Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi. Artı 0 Eksi
871132 dedi: Evet 1 seviyeden başlamak istemiyorum yeni oyuna 50 seviyeden başlamak istiyorum. Oluyor mu öyle? +yeni oyunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi.
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #6 Mustafa.Kaan dedi: Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulugu oldu yere mi atacaz indirileni oyunu steamdan aldım Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Attığım modu kullanırsanız olur hocam. Resmi olarak sağlanmıyor NG+ dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulugu oldu yere mi atacaz indirileni oyunu steamdan aldım
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Tekniker Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.171 Makaleler 2 Çözümler 1.823 Yer İstanbul 26 Mayıs 2025 #7 Nexusmods'un Vortex Mod Manager'ını kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 13 Temmuz 2025 #8 Mustafa.Kaan dedi: Nexusmods'un Vortex Mod Manager'ını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam indirdim dosya konumuna attım +new game çıkmıyor Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Nexusmods'un Vortex Mod Manager'ını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam indirdim dosya konumuna attım +new game çıkmıyor
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Tekniker Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.171 Makaleler 2 Çözümler 1.823 Yer İstanbul 13 Temmuz 2025 #9 Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi. Artı 0 Eksi
Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi.
KS KS 8 871132 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 182 Çözümler 2 13 Temmuz 2025 #10 Mustafa.Kaan dedi: Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Modla oluyormus YouTube'dan baktım da Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hocam +New Game çıkmaz zaten, save dosyası ve seviyeniz full olmuş olur. Oyunda +NG desteği yok dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Modla oluyormus YouTube'dan baktım da