teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #21 Ayarlardan şehir popülasyonu ayarlanıyordu diye biliyorum yanlış olabilir.
L Lumbagoooo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 235 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Haziran 2021 #22 teozanguc dedi: Ayarlardan şehir popülasyonu ayarlanıyordu diye biliyorum yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım indiriyorum ama internetim çok yavaş sizce oyun oynanır mı ?
teozanguc dedi: Ayarlardan şehir popülasyonu ayarlanıyordu diye biliyorum yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım indiriyorum ama internetim çok yavaş sizce oyun oynanır mı ?
lagafendi Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #23 Bu kadar takmayın abi yok FPS yok bug oyna işte.
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #24 Lumbagoooo dedi: Hocam ben aldım indiriyorum ama internetim çok yavaş sizce oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk düşük FPS ile oynanacak bir oyun değil bence. 20, 30 FPS oynayacaksan indirme bile. Tabi bu şahsi fikrim.
Lumbagoooo dedi: Hocam ben aldım indiriyorum ama internetim çok yavaş sizce oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk düşük FPS ile oynanacak bir oyun değil bence. 20, 30 FPS oynayacaksan indirme bile. Tabi bu şahsi fikrim.