Cyberpunk 2077'ye FSR 3 desteği geldi

SimonFive

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
RTX 4060 ekran kartım var ama merak ettim birazdan deneyeceğim. Bakalım FSR 2'den daha iyi hissettiriyor mu ve FG nasıl bir kalitede. (Tabii ki DLSS ve FG gibi olmayacağını biliyorum)

Deneme sonrası: Çok fazla titreme var ve FG modu stabil değil zorunda olmadıkça kullanmayın.

Son düzenleme:
RTX 4060 ekran kartım var ama merak ettim birazdan deneyeceğim. Bakalım FSR 2'den daha iyi hissettiriyor mu ve FG nasıl bir kalitede. (Tabii ki DLSS ve FG gibi olmayacağını biliyorum)

Deneme sonrası: Çok fazla titreme var ve FG modu stabil değil zorunda olmadıkça kullanmayın.
Ben test edemedim valla,sistem gereksinimlerinede baktım rtx 5000 falan istiyor, piyasada daha öyle bir kart yok CD project :D

Rezil bir güncelleme olmuş. Modu tekrar yükledim sıfır sıkıntı. Yani modculardan daha kötü şekilde FSR'ı kullanmayı nasıl becerdiler çok merak ediyorum.
Vallah hocam epic games oyuncusu olduğumdan fsr modunu hiç kuramamıştım. Ama kötü bir iş çıkardıklarını anlayabiliyorum. Buglar düzeltildi denilmiş. Copar Plazadaki evimin girişinde silah sıktım,karakter yerin altına gömüldü :D ayrıca çoğu modun güncelleme alması gerekiyor bu kötü güncelleme yüzünden, bir süre modsuz kalacağız. Güncelleme sevdiğim tek yön, araba sürerkenki o kötü 3.şahıs kamerasını ufak düzeltmişler. Farkı anlayabiliyorsun.

Rezil bir güncelleme olmuş. Modu tekrar yükledim sıfır sıkıntı. Yani modculardan daha kötü şekilde FSR'ı kullanmayı nasıl becerdiler çok merak ediyorum.
pathfinder___asmodeus.jpg

Ben test edemedim valla,sistem gereksinimlerinede baktım rtx 5000 falan istiyor, piyasada daha öyle bir kart yok CD project :D
RTX 5000'i yanlış görmüş olabilir misiniz?

PC players will need to enable FSR 3 and Frame Generation in the Cyberpunk 2077 graphics settings manually after the update, and CD Projekt Red has left FSR 2.1 available as a compatibility option. FSR 3 and FSR Frame Generation require at minimum an AMD Radeon RX 5000-series or NVIDIA GeForce RTX 20-series GPU.

Mod ile indirmiyoruz değil mi? direkt oyunun içinde geliyor mu?
Bazı modların güncelleme alması gerekli,ufak tefek 2.12 modlarıyla oynamaya devam edersin. Diğer modların güncellenmesini bekleyeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı