Cyberpunk 2077'ye FSR 3 desteği geldi

Oyunun hikaye anlatımı verdiği atmosfer muazzam,yan görevlerde milbukabele aynı.
Fakat biraz daha geliştirilebilirdi, örnek olarak materyal olarak baya eksik geliyor bana. Donanım yükseltmesi yapıyoruz hurdalar hemen bitiyor, keza silahlarda öyle. Haritayı full çetelerle doldurmuşlar hızlı hurda kasabilmemiz için. Güzel bir tarafı bu mesela oyunun. Sizi parasız bırakmıyor ama haritayı sömürdükten sonrada para bulamıyorsun. Dediğim gibi oyunun hikayesi çok güzel. Yan görevleri,Ubisoft oyunları gibi birbirini tekrarlamıyor. Uğraşılmış hissiyatını aldım ben yan görevlerde. Cyberpunk 2077, yeni güncellemeler ile artık çok fazla yenilik almayacak. Silah gibi,bıçak gibi. Cd Project hali hazırda Witcher 4'ü geliştirmekte o yüzdende yeni, Cyberpunk Dlcsi geleceğini sanmıyorum. Önceki mesajımdada dediğim gibi yeni oyunu bekleyeceğim. Hangi son Canon olarak kabul edilecek acaba, ben göçebe sonunun canon olarak kabul edileciğini düşünüyorum. Çünkü göçebe sonunda karakterin ömrüde uzuyor. Böylelikle V'nin hikayesi devam edebilir.
CP 2077 bence yaptığı şuydu oyunu karmaşıklaştırmadan bir sürü karakter özelleştirmesi eklemişler ve bunu basit tutmuşlar.

Silahlar da çok iyi ve vuruş hissi de çok iyi yapmışlar. Katana yada kılıçlarla FPS kamera açısıyla vurmak da çok iyi. İyi iş çıkarmışlar yani.

Bir de Night City'de ultra ayalarda, Ray Tracing ile 60 FPS üstü araba sürmek çok keyifli. Üstelik arabanın kalkışı, sürülüşü, frenlemesi falan sanki gerçek hayattaki gibi.

Yan görevler ana görev gibi ama sayısı az. Diğer görevler de eh işte.

Ama şunu diyeyim yan görevler de ana görev de çok lineer ilerliyor yani.

Asla Fallout 3 ve New Vegas gibi sonuçları meçhul değil yani. Fallout oyunları bu konu da harbi iyi.

CP 2077 DLC'si belki gelmez ama DLC girişi ve ilk bir kaç saati iyiydi, sonrası iyi değildi hele DLC finali kötüydü, DLC'nin yeni getirdiği final değil.

CP 2077 bence yaptığı şuydu oyunu karmaşıklaştırmadan bir sürü karakter özelleştirmesi eklemişler ve bunu basit tutmuşlar.

Silahlar da çok iyi ve vuruş hissi de çok iyi yapmışlar. Katana yada kılıçlarla FPS kamera açısıyla vurmak da çok iyi. İyi iş çıkarmışlar yani.

Bir de Night City'de ultra ayalarda, Ray Tracing ile 60 FPS üstü araba sürmek çok keyifli. Üstelik arabanın kalkışı, sürülüşü, frenlemesi falan sanki gerçek hayattaki gibi.

Yan görevler ana görev gibi ama sayısı az. Diğer görevler de eh işte.

Ama şunu diyeyim yan görevler de ana görev de çok lineer ilerliyor yani.

Asla Fallout 3 ve New Vegas gibi sonuçları meçhul değil yani. Fallout oyunları bu konu da harbi iyi.

CP 2077 DLC'si belki gelmez ama DLC girişi ve ilk bir kaç saati iyiydi, sonrası iyi değildi hele DLC finali kötüydü, DLC'nin yeni getirdiği final değil.
Dlcnin yeni getirdiği finalde kötüydü.

Hocam fakir olduğumu hissetim yeni finalde. Çünkü herkes gibi sıradan bir karakter oluyor ya V. Dedim "lan bu ben" :D.
Ben, panama üzülmüştüm. 2 yıl beklemiş yaw.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı