Cyberpunk 2077'yi 2 kişi paylaşmak nasıl?

Türkiye şartlarında korsana başvurmadan en güzel oyun oynama yöntemidir bu yaptığınız. Gayet mantıklıdır ve sıkıntısız oynayabilirsiniz.

Ek olarak şunu demeliyim. Oyun aile paylaşımına açık mı değil mi bunu bilmiyoruz. İlk çıktığında açık olmayabilir. İkinizden biri çevrimdışıyken (internet bağlantısı yokken) aynı hesaba Steam'de girerse sıkıntısız oynayabilirsiniz yine de.

Bu haber beni mutlu etti 3 4 kişi alacaktık.

Dediğinizi tam anlayamadım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Dediğinizi tam anlayamadım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Mesela ben hesabımı sana veriyorum ama ben oyundayken sen de o hesaba internet bağlantın yokken girebiliyorsun. İnternet bağlantısı yokken oyuna girince çevrimdışı modda devam et seçeneği çıkıyor.

İlk önce birinci bilgisayarda Steam hesabını çevrimiçi yap, oyunu indir, kur ve hesabını çevrimdışı yap. Sonra ikinci bilgisayarda Steam hesabını çevrimiçi yap, oyunu indir, kur ve hesabını çevrimdışı yap.
Oyunu açarken de Çevrimdışı modda çalıştır Steam'i. İki bilgisayar aynı anda Steam'de çevrimiçi yapma bu çok önemli. Biri çevrimiçiyken diğeri de hesaba girerse ilk giren kişiyi oyundan atıyor.

Şöyle ifade edeyim bizim yapmayı planladığımız şeyi:

Burada Herhangi bir çevrimdışı vs. olması gereken bir durum yoktur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…