Cyberpunk 2077'yi 2 kişi paylaşmak nasıl?

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi Cyberpunk 2077 yarın çıkıyor. Biz de arkadaşımla yeni bir hesaba fiyatı yarı yarıya bölüşerek almayı planlıyoruz. Herhangi bir sorun oluşur mu? İkimizde kendi hesaplarımızdan o hesaba aile paylaşımı açacağız bunun ne gibi eksi yönleri olabilir?
Türkiye şartlarında korsana başvurmadan en güzel oyun oynama yöntemidir bu yaptığınız. Gayet mantıklıdır ve sıkıntısız oynayabilirsiniz.

Ek olarak şunu demeliyim. Oyun aile paylaşımına açık mı değil mi bunu bilmiyoruz. İlk çıktığında açık olmayabilir. İkinizden biri çevrimdışıyken (internet bağlantısı yokken) aynı hesaba Steam'de girerse sıkıntısız oynayabilirsiniz yine de.

Ek olarak şunu demeliyim. Oyun aile paylaşımına açık mı değil mi bunu bilmiyoruz. İlk çıktığında açık olmayabilir. İkinizden biri çevrimdışıyken (internet bağlantısı yokken) aynı hesaba Steam'de girerse sıkıntısız oynayabilirsiniz yine.

Bu haber beni mutlu etti 3 4 kişi alacaktık.

Ek olarak şunu demeliyim. Oyun aile paylaşımına açık mı değil mi bunu bilmiyoruz. İlk çıktığında açık olmayabilir. İkinizden biri çevrimdışıyken (internet bağlantısı yokken) aynı hesaba Steam'de girerse sıkıntısız oynayabilirsiniz yine de.

Dediğinizi tam anlayamadım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Dediğinizi tam anlayamadım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Mesela ben hesabımı sana veriyorum ama ben oyundayken sen de o hesaba internet bağlantın yokken girebiliyorsun. İnternet bağlantısı yokken oyuna girince çevrimdışı modda devam et seçeneği çıkıyor.

İlk önce birinci bilgisayarda Steam hesabını çevrimiçi yap, oyunu indir, kur ve hesabını çevrimdışı yap. Sonra ikinci bilgisayarda Steam hesabını çevrimiçi yap, oyunu indir, kur ve hesabını çevrimdışı yap.
Oyunu açarken de Çevrimdışı modda çalıştır Steam'i. İki bilgisayar aynı anda Steam'de çevrimiçi yapma bu çok önemli. Biri çevrimiçiyken diğeri de hesaba girerse ilk giren kişiyi oyundan atıyor.

Mesela ben hesabımı sana veriyorum ama ben oyundayken sen de o hesaba internet bağlantın yokken girebiliyorsun. İnternet bağlantısı yokken oyuna girince çevrimdışı modda devam et seçeneği çıkıyor.

İlk önce birinci bilgisayarda Steam hesabını çevrimiçi yap, oyunu indir, kur ve hesabını çevrimdışı yap. Sonra ikinci bilgisayarda Steam hesabını çevrimiçi yap, oyunu indir, kur ve hesabını çevrimdışı yap.
Oyunu açarken de Çevrimdışı modda çalıştır Steam'i. İki bilgisayar aynı anda Steam'de çevrimiçi yapma bu çok önemli. Biri çevrimiçiyken diğeri de hesaba girerse ilk giren kişiyi oyundan atıyor.
Şöyle ifade edeyim bizim yapmayı planladığımız şeyi:

1607518088702.png

Burada Herhangi bir çevrimdışı vs. olması gereken bir durum yoktur sanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı