Cyberpunk 2077'yi oynamak için yeni güncellemeler beklenilmeli mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Sıkmıyor değil açıkçası, bir şey görüyorum karmakarışık bir şey "bu ne ya?" Derken 5 saniye sonra kaplaması yükleniyor ve ne olduğunu anlıyorum.
O zaman oyundan tam keyif almanız için beklemenizi öneririm şuan güncellemeler üzerinde çalışıyorlar 2-3 aya gelebileceğini düşünüyorum.

Şu anda en düşük ayarlarda + işlemci modu ekleyerek 45-70 FPS arası oynuyorum oyunu. Daha oyuna yeni başladım, maksimum 1 saat falan oynamışımdır. Sizce daha rahat bir şekilde oynamak için diğer güncellemeyi bekleyeyim mi?

Sistem:
GTX 1650 Super.
i3-9100F.
16 GB RAM.
1 TB HDD.
Senin kararın ama beklemene pekte gerek yok. O kadar abartıldığı kadar rezalet bi optimizasyonu yok oyunun. Ben RX580 le high ayarlarda 40 55 fps arası oynadım. He illa 60 fps oynayacağım diyorsan beklemende fayda var.

2-3 ay veya artık o "büyük" güncelleme ne zaman gelecekse o zamana kadar beklemeye karar verdim. Oyun içinde çok sinirim bozuluyor çünkü fazlaca bug görüyorum ve zaten FPS konusuna değinmeme bile gerek yok. Cevap veren herkese teşekkürler. Umarım oyunu düzeltmeyi başarırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı