Cyberpunk alınır mı?

Oyuna Patch 1.1 ve 1.2 gelecek. Onları bekledikten sonra videolarına bakarsın, eğer düzeldiyse alabilirsin. Hikayesi kısa ama güzel. Bazı yan görevler ana görevden bile iyi.
 
İndirimde alınabilir fakat 250 TL'ye bırak Cyberpunk 2077'i dünyanın en iyi oyunu olsun o bile alınmaz Bence.
 
İstiyorsan alabilirsin, alınmaya değer bence. İleride zaten buglar falan da düzelir rahat rahat oynarsınız.

Ha, ben buglu oynamam diyorsanız buglar düzeldikten sonra satın alabilirsiniz :)
 
Oyunu bitirdim, sistemim iyi sayılır, oyundan pek de bir beklentim yoktu. Eğer bu eski reklam videolarını izleyip heveslendiysen oynama, hayal kırıklığı olur. Ama normal düz gireceksen (benim yaptığım gibi) gayet iyi bir oyun. Hikayesi iyi, yan görevler aşırı iyi ama yapay zeka çöp. Bir de ara ara oyun benim yapım aşamam daha bitmedi diye bağırıyor ilginç buglar ile. Ama öyle oyun bozucu tarzda bugla karşılaşmadım. Oyuna çöp diyenler de aşırı haksızlık ediyor bence. Konsola alıp sonra oynayamayanlara hak veriyorum da oyunu daha oynamadan çöp diyen adamlar da ilginç aslında.
 
Ben oynadım. 1 saat dayanabildim. Yapay zeka rezalet, polisler olduğun yere 'spawn' oluyor yani arabayla falan gelmiyor direkt orada beliriyorlar😁😁😁
Ayrıca sürekli bir ağaç bugu vardı bende. Agaçlar çıkıp duruyordu ekranda.
 
Oyun indirime girdiği zaman almayı düşünüyorum. %50 indirim falan. Şu an parasını haketmiyor hakketse bile bir oyuna 250 TL vermem. Zaten güzel indirim olana kadar oyun düzelir diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı