- Makaleler
- 8
Hocam soruyu anlamadınız galiba. Ya çıkarsa neler olur?Beklenen çok yüksem olduğu için beklenenden daha iyi çıkacağını zannetmiyorum. Kötü olabilir ama iyi olamaz bence.
Hocam soruyu anlamadınız galiba. Ya çıkarsa neler olur?Beklenen çok yüksem olduğu için beklenenden daha iyi çıkacağını zannetmiyorum. Kötü olabilir ama iyi olamaz bence.
Bana o oyunu ön sipariş ettirtemeyeceksiniz, zorlamayınOyun çıktıktan sonra fiyatı 400'e fırlarsa bir de üstüne çok iyi bir oyun olarak çıkarsa pişman olursunuz.
Sony ve Xbox konsolunun satış sayılarına bak. Evet, Microsoft daha büyük bir firma fakat Sony rahat bir şekilde cdpred’i alır. Microsoft 7 milyar dolara bethesda’yı aldıktan sonra böyle bir şey yapmaz.
GTA serisini piyasadan silme noktasına getirir diye düşünüyorum. Direkt Türkçe dil desteği de var, büyük ilgi görür, sistem gereksinimleri de kötü sayılmaz.
Ne diyeyim o zamanBana o oyunu ön sipariş ettirtemeyeceksiniz, zorlamayın![]()
GTA ile Cyberpunk farkli kategori oyunlari. Sistem gereksinimleri olarak kotu sayilmaz diyorsunuz ama 5K civarinda toplanabilecek bir sistemde bile dusuk ayarlarda anca akici oynarsiniz.
Günümüz ekonomisiyle Türk oyuncuları zaten akıcı bir oyun için 5K'yı gözden çıkara biliyor ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.