Cyberpunk buglar ne durumda?

41Bayram

Decapat
Daha fazla  
Steam'de oyun yüzde yirmi indirime girmiş. İndirimdeyken almak istiyorum ama buglar ve hatalar ne durumda? Sizce şimdi almak mantıklı mı yoksa biraz daha beklemek mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek yok şu an bende. Bazen adamlar arabanın içinden giriyor ama onun dışında sorun yok.

Ben oyunu ilk çıktığında aldım öyle sosyal medyada anlatılanlar kadar bug denk gelmedi bana halihazırda 1.2 yaması gelmişti sanırım son olarak 3 veya 4 gün önce bir girdim sanki bir tık daha düzelmiş gibi ama uzun süre oynamadan bir karar verilmez.

Ben oyunu ilk çıktığında oynadım. Bahsedilen buglardan sadece 1-2 tanesini gördüm oda 3-4 kere anca. Ama oyunun optimizasyonu cidden çok kötü ya. :/ Yani RTX 2060 Super'im vardı o zamanlar onda bile sıkıntılı çalışıyordu. :/

Optimizasyonlar sanırım bayağı düzelmişti bende de ASUS RTX2060 Dual OC versiyonu var son girdiğimde kasma ya da FPS dropları denk gelmedi hiç.

Benim gördüğüm buglar:
-Boş kutunun Jackie'nin içine girmesi.
-Johnny'nin sigarasının havada kalması.
- Harita dışına düşmem.
-Bir tane arabanın gözümün önünde havaya fırlaması.
Bunların hepsi sadece 1 kere yaşandı.

Yani 10 saat oynamamda bu bugları gördüm, söylenen kadar yok.

Optimizasyonlar sanırım bayağı düzelmişti bende de ASUS RTX2060 Dual OC versiyonu var son girdiğimde kasma ya da FPS dropları denk gelmedi hiç.
Güncelleme ile düzelmiş olabilir tabi. Ben 1.2 yayınlanmadan bitirmiştim. O zamanki bilgimle konuşuyorum. Ama buglar o zaman bile çok yoktu bende.

Güncelleme ile düzelmiş olabilir tabii. Ben 1.2 yayınlanmadan bitirmiştim. O zamanki bilgimle konuşuyorum. Ama buglar o zaman bile çok yoktu bende.

Aynen sosyal medyada büyük bir linç kampanyası döndü bence oyuna sonuçta firma büyük bir firma değil CD projectden kat kat büyük firmaların oyunlarına bakın mesela senelik oyun çıkartan Ubisoft AC serilerine bugdan geçilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…