Cyberpunk DLC alınır mı?

Cyberpunk gibi kaliteli bir oyuna bu DLC'ye fiyat az bile. Alın gitsin bence. Sonra fiyatı artınca pişman olursunuz.

Çok fazla yeni içeriğe sahip olacak gibi duruyor. Olası zamlara karşı bence değerlendirebilirsiniz.

Cyberpunk oynamadım hâlâ Epic kütüphanemde duruyor. Zaten alırsam yine Epic'ten almak zorundayım. Ama şu an paramı DLC'ye mi yoksa Steam'de yaz indirimlerinde mi harcasam kararsızım. Hogwarts Legacy almayı düşünüyorum çünkü bir yandan da.

Cyberpunk oynamadım hâlâ Epic kütüphanemde duruyor. Zaten alırsam yine Epic'ten almak zorundayım. Ama şu an paramı DLC'ye mi yoksa Steam'de yaz indirimlerinde mi harcasam kararsızım. Hogwarts Legacy almayı düşünüyorum çünkü bir yandan da.

Yaz indirimine harcamanız sizin için daha iyi olacaktır. Epic Games bu ne olacağı belli olmaz. Belki yarın öbür gün ücretsiz verebilir. Çünkü Epic Games Steam gibi kafasına göre zam yapmıyor.

Yaz indirimine harcamanız sizin için daha iyi olacaktır. Epic Games bu ne olacağı belli olmaz. Belki yarın öbür gün ücretsiz verebilir. Çünkü Epic Games Steam gibi kafasına göre zam yapmıyor.

Peki oyun ne önerirsiniz hocam.

Steam hesabım böyle. Aklımda Hogwarts Legacy var ama çok pahalı geliyor. Aynı zamanda Final Fantasy 7 Remake de alabilirim. Sizlerin önerdiği oyunlar neler peki.

Peki oyun ne önerirsiniz hocam.

Steam hesabım böyle. Aklımda Hogwarts Legacy var ama çok pahalı geliyor. Aynı zamanda Final Fantasy 7 remake de alabilirim. Sizlerin önerdiği oyunlar neler peki.

Hocam Harry Potter izlemeyen biri olarak ben oyunu gayet beğendim. Grafikler olsun özellikle oynanış olsun gayet iyi. Sadece hikayede birkaç eksiği var. Zaten Hogwarts'ta o mükemmel müzikler ile gezinmek ayrı bir şey. Rahat 40 saat götürebileceğiniz bir oyun. Ben öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı