ExerOfLucifer
Hectopat
Daha fazla
Başlamak ve başlamamak arasında kalmıştım hem de uzun bir süre (1-2 yıl) gece yatarken uyuyamadım ve bir anda başladım. Ne olacak ki deyip ilk gün 5 bölüm izledim. En güzel bölümlerdi, ertesi gün 1-2 bölüm. Sonraki gün final neden bu kadar geç bitirdiğimi soracak olursanız gece izlemek daha farklı bir hava veriyordu ama gece izleyemedim sabah bitirdim animeyi ama nedense izlediğim ilk kötü sonlu biten anime bu olabilir, Akame ga Kill!! Bile bu kadar etki etmemişti şimdi boşluğa düştüm, son bölüm bir 15-20 dk ağlamışımdır şarkılı kısımlarda özellikle. I really want to stay at your House şarkısını önceden dinlerdim ama bu animede ayrı bir hava verdi, üzücüydü nedense. Zaten başlamadan önce sonunu ve kimin öleceğini biliyordum ama o son sahne aydaki bayağı ağlattı.
Duvar kâğıtlarım full Cyberpunk oldu Opera arka plan şarkısı I Really Want To Stay At Your House yaptım, hani bağımlısı oldum ama nedense içimde bir boşluk oldu. Ne zaman sahneler gelse aklıma şarkı çalıyor, gözlerim doluyor. İçim bir garip oluyor, keşke 2. sezonu falan olsa geri gelse ölenler veya alternatif son olsa hani gerçekten üzdü. Keşke daha önce başlasaymışım, D sizin düşüncelerinizi duyalım, biraz geç oldu ama merak ediyorum insanların cevap ve hislerini.
Duvar kâğıtlarım full Cyberpunk oldu Opera arka plan şarkısı I Really Want To Stay At Your House yaptım, hani bağımlısı oldum ama nedense içimde bir boşluk oldu. Ne zaman sahneler gelse aklıma şarkı çalıyor, gözlerim doluyor. İçim bir garip oluyor, keşke 2. sezonu falan olsa geri gelse ölenler veya alternatif son olsa hani gerçekten üzdü. Keşke daha önce başlasaymışım, D sizin düşüncelerinizi duyalım, biraz geç oldu ama merak ediyorum insanların cevap ve hislerini.