Cyberpunk ezoptimizer işe yarıyor mu?

Hocam bir sıkıntı olması lazım, optimizasyon gerçekten çok kötü ama FPS değerlerinde sıkıntı var. İnternetteki testlerde de görebilirsiniz RTX2060 mesela Ultra DLSS performans oynatıyor. Ekran kartı ve işlemci kullanımına baktınız m?

Darboğaz yaşıyor ): Ama Intel 7200'ye 1080'i olanda bile aynı kullanınmı gördüm bu iş nasıl düzelir hiçbir fikrim yok.

GTX 1060 med 1080p ayarlarda 25-40FPS arası alıyorum. 2 arkadaşımda RTX 2060 var 40 FPS civarlarında alıyorlardı ve DLSS performansta açınca FPS'in çok fazla arttığını hatta üstüne RTX bile açtıklarına çok bir şey fark etmediğini söylediler.

Dediğim gibi oyunun başı dışında bana hiçbir yerde katkı sağlamadı.

DLSS'yi geçtim senin aldığın değerler bile çok kötü ki ben zaten Medium'da 30 FPS alıyorum o kartla imkansız o değeri alman, bir sıkıntı var gibi.

Ekran kartım 1650M bu arada.

Bilmiyorum işte ya ):
RDR de mesela High-med arası 70-80 FPS alıyorum.
Senin sorunun oyunu AMD optimizasyonu olmayan zamanlarda oynaman. Büyük ihtimalle 2600X 12 sanal çekirdeğini kullanmıyordu ve ekran kartın performansını yansıtamıyordu. Ben 5500 XT 8 GB ile bile ez optimizer kullanmıyorum şu anda senin ne işin olacak?

O olayı biliyorum ama sanki güncelleme ile düzeltilmişti o

Bilmiyorum işte ya ):
RDR de mesela High-med arası 70-80 FPS alıyorum.

O olayı biliyorum ama sanki güncelleme ile düzeltilmişti o

1.06 yaması ile düzelmişti. Optimizer'ı bırak şimdi, oyunu indir dene bakalım. 1500X ve 5500 XT 8 GB kullanıyorum 1.1 yaması ile bu testi yaptım. Senin sistemin benimkini ikiye katlar dert etmene gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela şimdi denedim de DLSS ge.

1.06 yaması ile düzelmişti. Optimizer'ı bırak şimdi, oyunu indir dene bakalım. 1500X ve 5500 XT 8 GB kullanıyorum 1.1 yaması ile bu testi yaptım. Senin sistemin benimkini ikiye katlar dert etmene gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu derken hocam silip tekrar yükleyeyim eğer öyleyse hemen silebilirm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı